Το Fork Food Market επιστρέφει στους κήπους της Λευκωσίας για μια γευστική νέα σεζόν!

Το Fork Food Market επιστρέφει στους κήπους της Λευκωσίας για μια γευστική νέα σεζόν!

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, το αγαπημένο μας φεστιβάλ γεύσεων επιστρέφει στις 20 Σεπτεμβρίου, με νέους πωλητές και υπέροχες γαστρονομικές εκπλήξεις!

Μετά από ένα αναζωογονητικό καλοκαιρινό διάλειμμα, το Fork Food Market επιστρέφει για να γεμίσει τα απογεύματά μας με γεύσεις και αρώματα, αυτή τη φορά στους πολυαγαπημένους Δημοτικούς Κήπους της Λευκωσίας!

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, και από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις, ενώ η μουσική από τον DJ Mario Katsavra και το μπαρ θα συνεχίσουν μέχρι πιο αργά, δημιουργώντας μια χαλαρή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το Fork Food Market καλωσορίζει δύο νέους πωλητές που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση! Οι Smash Bites από τη Λάρνακα φέρνουν το φημισμένο τους fried chicken burger που υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε λάτρη του street food, ενώ οι Dough – Handmade Pastries θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις των γλυκών με δημιουργίες όπως το λαχταριστό cookie dough με παγωτό και το πεντανόστιμο κέικ καρότο με σάλτσα καραμέλας.

Αν αναζητάτε έναν λόγο να βγείτε από την καθημερινότητα και να χαλαρώσετε, το Fork Food Market σας προσφέρει δύο γευστικές αφορμές για να το επισκεφτείτε! Ελάτε να δοκιμάσετε νέες γεύσεις, να απολαύσετε την υπέροχη ατμόσφαιρα και να χαθείτε στη μουσική μέχρι αργά το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fork Food Market, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (www.forkfoodmarket.com), να μας βρείτε στο Facebook (www.facebook.com/forkcy), να μας ακολουθήσετε στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market), να μας στείλετε email ([email protected]), ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +35799557777 / +35796395261.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν με αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες!

Loader