Το τριήμερο που έρχεται είναι η τέλεια ευκαιρία να γευτούμε το μενού του Rocas Experience για ακόμα μια φορά

Το τριήμερο που έρχεται είναι η τέλεια ευκαιρία να γευτούμε το μενού του Rocas Experience για ακόμα μια φορά

Τα καλύτερα θαλασσινά κι ασιάτικα by the beach

Ο απόλυτος συνδυασμός εκπληκτικού φαγητού και ζωντανής ατμόσφαιρας βρίσκεται στο Rocas Experience, ένα μοναδικό beach bar και εστιατόριο στην καρδιά του Πρωταρά!

Αφού όλο το καλοκαίρι μας έχει “κακομάθει” με την εξαιρετική μεσογειακή κι ασιάτικη fusion κουζίνα και τα αξέχαστα events που διοργάνωσε, η ομάδα του μας προσκαλεί με αφορμή το "long weekend" να γευτούμε το μενού του μοναδικού Rocas Experience. 

Πάμε λοιπόν να γευτούμε το πάθος και τη δημιουργικότητα που υπάρχει σε κάθε πιάτο, σ’ένα χαλαρό γεύμα δίπλα στη θάλασσα είτε μέσα από μια πολυτελή γαστρονομική εμπειρία αυτό το τριήμερο.

φοοδ

Τα φρέσκα υλικά που ενυπάρχουν σε όλα τα πιάτα συναντούν τις καινοτόμες δημιουργίες της κουζίνας, γεγονός που θα το αντιληφθείτε με την πρώτη κιόλας μπουκιά! Τα πιάτα είναι μοναδικά και η ομάδα της κουζίνας ξέρει να συνδυάζει μεσογειακές γεύσεις με ασιάτικες τολμηρές, μοντέρνες ανατροπές. 

Για την απόλυτη γευστική εμπειρία εμείς σας προτείνουμε να μοιραστείτε με την παρέα ή το ταίρι σας λίγα από τα αγαπημένα μας πιάτα όπως το Nourish bowl, το Salmon Poke, τα Mediterranean Tostados ή το Sea bass crudo από τις σαλάτες και τα raw, ενώ από τα ζεστά ξεχωρίσαμε το orzo calamari, το Prawn Tagliiolini αλλά και το εκπληκτικό Sea Bass Butterfly ψημένο τέλεια στη σχάρα. Οι οπαδοί της ασιατικής κουζίνας πρέπει να δοκιμάσουν τις φετινές προσθήκες των nikkei kai sushi, οι οποίες έχουν κλέψει την παράσταση με ευφάνταστα και δημιουργικά ceviche και carpaccio αλλά και το ασιατικό μαγιάτικο ψάρι σε crudo και roll εκτελέσεις. 

Συνοδεύστε το γεύμα σας με ένα από τα διαλεχτά κρασιά εγχώρια ή εισαγόμενα από την εκτεταμένη λίστα τους και τις βραδιές με uplifting μουσική από τους house Djs δοκιμάστε τα μελετημένα cocktail τους, φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τους εξειδικευμένους mixologists.

Επισκεφθείτε το Rocas Experience μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα υπέροχα πιάτα του και να βιώσετε την μοναδική γευστική εμπειρία που προσφέρει.

ροκας

 

Loader