Ανοίγει αύριο το η νέα άφιξη στην Αγορά Αγίου Αντωνίου Λευκωσίας - Αυτό είναι το μενού

Ανοίγει αύριο το η νέα άφιξη στην Αγορά Αγίου Αντωνίου Λευκωσίας - Αυτό είναι το μενού

Το Μαειρκό είναι ένα σύγχρονο μαγειρείου και φέρνει στην πρωτεύουσα μία νέα επιλογή για μεσημεριανό

Κάτι νέο τρυπώνει στην Αγορά του Αγίου Αντωνίου στην καρδιά της Λευκωσίας φέρνοντας κάτι φρέσκο και πολλά υποσχόμενο στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης. Το Μαειρκό που φέρει την υπογραφή του επιτυχημένου και βραβεηυμένου κυπριακού εστιατορίου "Το Πατρικόν" θα μας καλωσορίζει στα τραπέζια του από αύριο, 20 Σεπτεμβρίου.

Μόλις πρωτομάθαμε για αυτή τη νέα άφιξη στην πρωτεύουσα ενθουσιαστήκαμε γνωρίζοντας πως πίσω από αυτό νέο γαστρονομικό πρότζεκτ βρίσκεται η πολύ επιτυχημένη ομάδα του "Πατρικού" στην Τερσεφάνου και ο ταλαντούχος σεφ Κυριάκος Φώκος. 

Το Μαειρκό αποτελεί ένα σύγχρονο μαγειρείο που θα σερβίρει κάθε μεσημέρι νόστιμα μαμαδίστικα πιάτα δοσμένα με ένα πιο δημιουργικό άγγιγμα. Το μενού που είδαμε μας άνοιξε ήδη την όρεξη αφού εντοπίσαμε γνωστά κλασικά πιάτα με ένα πιο μοντέρνο twist όπως το χταπόδι καθιστό με κουμανταρία, το κοτόπυλο μπούτι στο τηγάνι με τραχανά ρέσι γιαχνί, μελιντζάνα και γιαούρτι. 

Το μενού

1

Μαζί με το Μαειρκό προστίθεται και ένα άλλο πρότζεκτ της ομάδα που είναι το Jasmine Koffee που θα σερβίρει καφέ από νωρίς το πρωί στις 7:00 και σπιτικές πίτες και στις 11:30 θα ξεκινούν να σερβίρονται τα μαγειρευτά από το Μαειρκό που ανοίγει την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου. 

Loader