Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό εστιατόριο που θα ανοίξει στη λεωφόρο Μακαρίου

Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό εστιατόριο που θα ανοίξει στη λεωφόρο Μακαρίου

Μία νέα άφιξη με την υπογραφή του ομίλου της Columbia Restaurants

Η Columbia Restaurants συνεχίζει να ηγείται στο χώρο της εστίασης, προσφέροντας ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες με κάθε νέο έργο. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο της είναι το Henry’s, ένα κομψό νέο εστιατόριο, εμπνευσμένο από φημισμένες μπρασερί.

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση στην καρδιά της πρωτεύουσας, που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των εταιριών της γύρω περιοχής και όχι μόνο.

Με προσεγμένα κλασικά και signature πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, θα σερβίρει εξαιρετικές all-day επιλογές για πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο, business meetings και work breaks σ’ ένα χαλαρό και ευέλικτο περιβάλλον.

1 

Το Henry’s θα διαφοροποιηθεί σημαντικά από τον ανταγωνισμό με καθημερινό brunch σέρβις, δημιουργικό all-day drinks menu και δυναμικό delivery service που θα μεταφέρει όλη την ποιότητα της dine-in εμπειρίας, απευθείας στο χώρο των πελατών.  

1

Εστιάζοντας βέβαια στη γνωστή εξαιρετική εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζει κάθε brand της Columbia Restaurants, το Henry’s στοχεύει να προσφέρει μια εμπειρία υψηλής ποιότητας, ενώ αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του έως το τέλος του 2022, στη Λεωφόρο Μακαρίου.

Loader