Coffee Berry: Ένα όνειρο ζωγραφίζεται στον καφέ σου!

Coffee Berry: Ένα όνειρο ζωγραφίζεται στον καφέ σου!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, τα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς ενισχύουν την προσπάθεια και το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Πιστά στην υπόσχεση τους για βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και ειδικά των μικρών παιδιών, τα καταστήματα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς γιορτάζουν φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, στηρίζοντας τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Με κεντρικό μήνυμα «Ένα όνειρο ζωγραφίζεται στον καφέ σου» και με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς, τα Coffee Berry ενώνουν δυνάμεις με τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», συνδράμοντας στην προσπάθεια να γίνουν τα όνειρα των μικρών παιδιών πραγματικότητα. Σας καλούν να συμμετέχετε και να στηρίξετε αυτή την ενέργεια. Πώς; Με ένα ποτήρι Coffee Berry!

Ένα ιδιαίτερο, limited edition ποτήρι, δημιούργημα των μικρών φίλων του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», στο οποίο αποτυπώνονται τα όνειρα των παιδιών του Συνδέσμου. Αφού τα παιδιά έγραψαν όσα ονειρεύονται σε λευκό χαρτί, τα Coffee Berry έδωσαν ζωή σ’ αυτά, μέσα από τα μοναδικά αυτά ποτήρια. Φέρνοντας τα κοντά στην πραγμάτωση, αναγνωρίζοντας κι ενισχύοντας έτσι, το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» εδώ και 25 χρόνια.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς για επίτευξη των σκοπών του Συνδέσμου. Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Τα Coffee Berry, σας προσκαλούν, την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου στο νέο τους κατάστημα (Λεωφ. Μακαρίου Γ. 9, Severis Building) από τις 10:00 π.μ., για ένα όμορφο πρωινό γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, με πολλές εκπλήξεις, κεράσματα, live link κάνοντας την ημέρα ακόμη πιο ξεχωριστή. 

Βοηθήστε και εσείς στη διάδοση των όμορφων μηνυμάτων των παιδιών. Απολαύστε τον αγαπημένο σας Coffee Berry καφέ στο limited edition ποτήρι, απαθανατίστε τη στιγμή και ανεβάστε τη φωτογραφία στον λογαριασμό σας στο Ιnstagram, κάνοντας tag το @coffeeberrycyprus.

Μοιραστείτε το μήνυμα και δώστε δύναμη στη φωνή των παιδιών, ώστε κανένα όνειρο να μην παραμείνει ευχή #ΙnternationalCoffeeDay.

1

 

Loader