Δημοφιλές μπαντσάδικο της Λευκωσίας πάει στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Δημοφιλές μπαντσάδικο της Λευκωσίας πάει στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Ένα μαγαζί που ξεχώρισε όλα αυτά τα χρόνια τόσο για το brunch όσο και για τα υπόλοιπα πιάτα του

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη στην καρδιά της Λευκωσίας αποτελεί έναν από τους χώρους της πρωτεύουσας που μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι. Ένα σημείο αναφορά για τα εικαστικά δρώμενα τόσο της χώρας μας όσο και διεθνώς. Ένας υψηλών προδιαγραφών χώρος που διαθέτει έναν πολύ προσεγμένο χώρο εστίασης.

Η καφετέρια της Λεβεντείου Πινακοθήκης αποτελεί έναν πολύ όμορφο χώρο τον οποίο αγαπάμε ιδιαίτερα. Χαρήκαμε ακόμη περισσότερα μάλιστα όταν πληροφορηθήκαμε πως η διαχείσηση του χώρου πέρασε στα χέρια ενός εξαιρετικού εστιατορίου της πρωτεύουσας το οποίο από τούδε και στο εξής θα μπορούμε να απολαμβάνουμε σε δύο διαφορετικούς χώρους στην πρωτεύουσα. 

Πρόκειται για το Zest Coffee + Kitchen το οποίο διατηρεί το χαριτωμένο μαγαζάκι του στην οδό Φρειδερίκης στη Λευκωσία σερβίροντας πεντανόστιμα πιάτα brunch και lunch ενώ ταυτόχρονα θα μπορούμε να γευόμαστε τις συνταγές του και στην καφετέρια της Λεβεντείου Πινακοθήκης. 

Το Zest θα είναι ανοικτό Τρίτη με Κυριακή από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 17:00 στην Πινακοθήκη για να μας δώσει έτσι την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα νόστιμο γεύμα σε ένα υπέροχο χώρο απολαμβάνοντας παράλληλα τις εξαιρετικές μόνιμες και προσωρινές εκθέσεις που φιλοξενείς μόνιμα και κατά καιρούς η Λεβέντειος. 

9

Loader