Ένα cozy στέκι στο βουνό άναψε τζάκι και σερβίρει πεντανόστιμο brunch για την περιόδο των γιορτών

Ένα cozy στέκι στο βουνό άναψε τζάκι και σερβίρει πεντανόστιμο brunch για την περιόδο των γιορτών

Κλείσε τραπέζι πλάι στο τζάκι σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Κύπρου για να περάσεις όμορφα με την παρέα

Η περίοδος των γιορτών έφτασε. Ο Δεκέμβριος, ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου και η αρχή του χειμώνα έφτασαν. Τι καλύτερο από τα όμορφα στέκια με τζάκι στο βουνό. Τα ορεινά χωριά μας αυτή την εποχή είναι ό,τι καλύτερο και εμείς βρήκαμε ένα στέκι το οποίο θέλουμε να επισκεφτούμε όπωσδήποτε αφού όχι μόνο άναψε τζάκι αλλά ετοιμάζει και νόστιμο brunch καθημερινά και τα σαββατοκύριακα.

Φέτος, το καλοκαίρι γνωρίσαμε το Tegridy Park στις πανέμορφες Πλάτρες το οποίο ξεχωρίσαμε για την δροσερή και ατμοσφαιρική του αυλή τα βράδια με τα ρομαντικά του λαμπάκια. 

Το νέο μαγαζί των Πλατρών που εμπνεύστηκε το όνομά του από την γνωστή αμερικανική σειρά South Park υπόσχεται ξεχωριστές στιγμές και τον φετινό χειμώνα αρχίζοντας από την περίοδο των γιορτών να φτιάχνει νόστιμα πιάτα brunch. 

9

9

O χώρος διαθέτει ένα μεγάλο τζάκι για ζεστές και όμορφες στιγμές στο πλάι του μαζί με την παρέα καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ. ήδη όπως αναφέραμε για την περίοδο των γιορτών το εστιατόριο θα σερβίρει καθημερινά brunch εκτός Δευτέρας που θα παραμένει κλειστό. Όσον αφορά το brunch μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε την ομελέτα του, το avocado toast, the Cypriot way platter for 2, γιαούρτι με chia και μέλι, φρούτα και καρύδια.

7

9 9

Τα μεσημέρια θα μας σερβίρει νόστιμα πιάτα από το κανονικό του μενού και επιπλέον θα μας φτιάχνει αχνιστή σούπα ημέρας από υλικά της εποχής αλλά και αρωματικό ζεστό κρασί που ταιριάζει απόλυτα αυτή την τόσο γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων. 

9

Info

Τρίτη-Παρασκευή 10:00-22:30, Σάββατο-Κυριακή 9:00-μέχρι αργά, Πλάτρες. Τηλ: 97822291.

Loader