Ένα νέο food truck γεμάτο νοστιμιές «προσγειώνεται» σύντομα στη Λευκωσία

Ένα νέο food truck γεμάτο νοστιμιές «προσγειώνεται» σύντομα στη Λευκωσία

Μία μοντέρνα κινούμενη καντίνα φέρνει στην πρωτεύουσα λαχταριστό street food άλλου επιπέδου

Αν είσαι φίλος του street food η είδηση που μόλις έσκασε σε ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ!

Η νέα άφιξη της πρωτεύουσας φτιάχνει νόστιμα street food πιάτα και έχει για στέγη της το δικό της κινούμενο food truck. Η νέα άφιξη της πόλης λέγεται Hungry Deal και έρχεται κυριολεκτικά για να κάνει συμφωνία με την πείνα μας. 

Πρόκειται για ένα φρέσκο και μοντέρνο concept street food on-the-go που σύντομα αναμένεται να βρει χώρο και να σταθμεύσει κάπου στους δρόμους της Λευκωσίας. Ο χώρος κρατείται ακόμα ως επτασφράγιστο μυστικό αλλά σύντομα θα ληφθεί, κάνε υπομονή! 

Το μενού-κόλαση φέρει την υπογραφή, την επιμονή και είναι μία έμπνεση του έμπειρου σεφ Γιώργου Νικόλαου ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο γαστρονομικό γίγνεσθαι της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Στόχος του σεφ είναι να δημιουργήσει πιά που ενώνουν αρμονικά τις γεύσεις και θα εκπλήξουν εμάς μόλις τα δοκιμάσουμε.

1

 

Σ’ έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω 

Αν είσαι ο τύπος που γυρνάει τα street food festival των τελευταίων εβδομάδων τότε θα πήρε το μάτι σου το Hungry Deal κάπου. Ίσως μάλιστα να δοκίμασες και τα πιάτα του. Το νέο food truck της Κύπρου έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Cyprus Street Food Festival στη Λεμεσό και έλαβε εξαιρετικά σχόλια από όσους δοκίμασαν το μενού του.

Σε ενημέρωνω επίσης πως αν θες να πάρεις μία πρώτη γεύση από το Hungry Deal να πας στο Food Festival που θα γίνει στον Αστρομερίτη 16-18 Σεπτεμβρίου ώστε να δοκιμάσεις τα άπαιχτα πιάτα του. 

1

Εν αναμονή τώρα της ανακοίνωσης του χώρου όπου θα σταθμεύσει το κινούμενο μαγαζί του Hungry Deal θα πάμε μέχρι τον Αστρομερίτη για να το δοκιμάσουμε! Θα σε δω εκεί! 

1

 

Loader