Ένα νέο, healthy bakery "προσγειώνεται" στην ανανεωμένη λεωφόρο Μακαρίου

Ένα νέο, healthy bakery "προσγειώνεται" στην ανανεωμένη λεωφόρο Μακαρίου

Γνωστός φούρνος της πρωτεύουσας ανοίγει σύντομα το δεύτερό του κατάστημα

Η λεωφόρος Μακαρίου το τελευταίο διάστημα, έπειτα από το ολικό της λίφτινγκ, υποδέχεται νέους χώρους, καινούργια μαγαζιά και εστιατόρια που έρχονται να δώσουν ένα νέο αέρα στην κεντρική αρτηρία της Λευκωσίας.

Αυτή τη φορά η κεντρική λεωφόρος της Λευκωσίας η οποία από πέρσι την ίδια περίοδο έβαλε τα καλά της, ανανεώθηκε και ανέβασε ρυθμούς υποδέχεται ένα ακόμη νέο κατάστημα. 

Πρόκειται, όμως, για ένα παλιό μας γνώριμο αφού το πολύ γνωστό Αρτοποιείο Κωνσταντινίδη στα Λατσιά επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και ανοίγει ένα δεύτερο κατάστημα, αυτή τη φορά στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην ανανεωμένη Λεωφόρο Μακαρίου. Το νέο αρτοποιείο Κωνσταντινίδη θα βρίσκεται απέναντι από το ψηλότερο κτήριο της πόλης το "360". 

9

Όσοι γνωρίζουν το αρτοποιείο θα ξέρουν πολύ καλά και την φιλοσοφία του αφού ακολουθεί συγκεκριμένες επιλογές με πιο healthy και vegan προϊόντα στοιχείο που θα το ενισχύσει στον νέο του χώρο. Το νέο κατάστημα θα συνδυάζει τον τομέα του αρτοποιείου με την καφετέρια θα διαθέτει τραπεζάκια στον χώρο του και στο πεζοδρόμιο της Μακαρίου για τους φίλους και πελάτες του. Άρα, θα αποτελεί ένα χώρο όπου θα μπορείς να απολαμβάνεις τα αρτοποιήματα και γλυκά του φούρνου μαζί με τον καφέ σου. 

9

Loader