Ένα υπέροχο, παλιό αρχοντικό του περασμένου αιώνα στεγάζει τη νέα άφιξη που πρέπει να μάθεις!

Ένα υπέροχο, παλιό αρχοντικό του περασμένου αιώνα στεγάζει τη νέα άφιξη που πρέπει να μάθεις!

Ένα γουστόζικο gastrobar για φαγητό και ποτό μεσημέρι και βράδυ

Χαιρόμαστε να γνωρίζουμε νέα στέκια, ειδικά αυτή την περίοδο που οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι θα είμαστε πιο χαλαροί για να τα επισκεφτούμε. Μία ακόμα νέα άφιξη έκανε την εμφάνισή της μόλις πρόσφατα και φαίνεται πως υπόσχεται ξεχωριστές γεύσεις.

Η νέα άφιξη που μόλις άνοιξε τις πόρτες της ονομάζεται Dimora Gastobar και στεγάζεται σε ένα υπέροχο αρχοντικό του προηγούμενου αιώνα στην πόλη της Λάρνακας. Ο χώρος αυτός θα είναι λίγο-πολύ γνωστός σε πολλούς αφού προηγουμένως εκεί βρίσκονταν δύο παλαιότερα μαγαζιά της πόλης του Ζήνωνα. 

9

Το Dimora Gastobar έχει να σου προσφέρει μία ρομαντική ατμόσφαιρα του ψηλοτάβανο αρχοντικό με τις επιβλητικές εσωτερικές καμάρες του Νικολαΐδειου Αρχοντιού όπου θα μπορέσεις να απολαύσεις το φαγητό σου τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ. Η κουζίνα του εστιατορίου θα σου φτιάξει μικρά πιάτα για να τα μοιραστείς με την παρέα με νόστιμα ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, πιάτα από τη διεθνή και μεσογειακή κουζίνα, δημιουργικές συνταγές όπως το wrap σεφταλιάς αλλά και μία σειρά από ιδιαίτερα γλυκά. 

1

Ένας χώρος για χαλαρή έξοδο, με όμορφη ατμόσφαιρα για φαγητό μεσημέρι και βράδυ με το ταίρι σου ή καλή παρέα ενώ το μπαρ του μαγαζιού σερβίρει κοκτέιλ και άλλα αλκκολούχα ποτά. Μία ιδανική επιλογή για τις μέρες του χειμώνα και των γιορτών που έρχονται. 

1

Info

Τρίτη-Παρασκευή 12:00-23:00, Σάββατο-Κυριακή 11:00-23:00, Νικόλαου Λανίτη 27Α, Λάρνακα. Τηλ. 24642494. 

 

Loader