To Gala Dinner που δεν πρέπει να χάσεις για τα 25χρονα της SPECTUS

To Gala Dinner που δεν πρέπει να χάσεις για τα 25χρονα της SPECTUS

Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, θα φορέσεις επίσημο ένδυμα για να δώσεις το παρών σου στο πιο λαμπερό event του νησιού

Αναμφισβήτητα, το gala dinner που διοργανώνει η SPECTUS -θέλοντας να γιορτάσει τα 25 χρόνια της επιτυχημένης πορείας της και παράλληλα να ευχαριστήσει φίλους και συνεργάτες για τη συνεχή στήριξή τους- αναμένεται να γίνει talk of the town.

Στην προκειμένη, δεν υπάρχει κανένα ίχνος υπερβολής, καθώς οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά κορυφώνονται αυτή τη βδομάδα. Πρόκειται για μια ωδή στη γαστρονομία και την καλή ζωή! Τα εκλεκτά πιάτα, που θα αποπλανήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, έχουν σχεδιαστεί και επιμεληθεί από την έμπειρη ομάδα του πολυτελούς ξενοδοχείου Four Seasons, έναν από τους συνεργάτες της SPECTUS. Καθετί θα συνοδεύεται από τις πιο εκλεκτές ετικέτες, μεταξύ αυτών, η φημισμένη σαμπάνια του οίκου Bollinger, τα καινούργια απολαυστικά κρασιά από το νέο κτήμα Finca «LA CAPILLA» , της περιοχής Ribera del Duero, του ισπανικού οίκου Marques de Caceres και το κορυφαίο Cognac στον κόσμο, το Delamain

Η μουσική θα έχει καθοριστικό ρόλο καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, με γνωστούς καλλιτέχνες και DJ που θα διαμορφώσουν ένα επιλεγμένο πρόγραμμα, που θα ανεβάσει τη διάθεση. Όλα συνθέτουν ένα σκηνικό που υπόσχεται να μείνει αξέχαστο σε κάθε παρευρισκόμενο, καθώς οι ιθύνοντες της SPECTUS θέλουν να χαρίσουν στους φίλους και υποστηρικτές της μια αλησμόνητη βραδιά. Γιατί οι ίδιοι δε θεωρούν τίποτα ως δεδομένο και δεν επαναπαύονται στιγμή. Απόδειξη, η αξιοζήλευτη πορεία της, εξ ου και θέλουν να τιμήσουν μια σημαντική βραδιά, ορόσημο, μαζί με όσους βρίσκονται δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια. 

spectus

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη μέρα, στις 25 του μήνα, θα διεξαχθεί Mega Master Class, επίσης στο Four Seasons στη Λεμεσό. Τρεις σημαντικές προσωπικότητες που χαίρουν παγκόσμιας αναγνώρισης και είναι διαχρονικοί συνεργάτες της SPECTUS, θα μυήσουν το κοινό στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και των ευγενών αποσταγμάτων. Ο Bastien Mariani -France & Export Area Manager of Bollinger Champagne- η Cristina Forner –CEO of Marques de Caceres-  και ο Charles Braastad-Delamain -Managing Director & 7th Generation of Delamain Cognac- θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και μικρά μυστικά, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν κορυφαίες σαμπάνιες, υπέροχα κρασιά και ίσως μερικά από τα καλύτερα κονιάκ στον κόσμο. 

spectus

Οι επετειακές εκδηλώσεις της SPECTUS  θα ολοκληρωθούν με το Gala Dinner, το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου. Η ώρα προέλευσης έχει οριστεί στις 19:00 και το κόστος του εισιτηρίου είναι €150 ανά άτομο. Το εν λόγω ποσό αποτελεί το κόστος της διοργάνωσης του δείπνου, καθώς όπως πάντα, το κόστος των κρασιών και των ποτών θα καλυφθεί από τη SPECTUS, η οποία έχει εξασφαλίσει παράλληλα ειδικές τιμές για τη διαμονή όσων το επιθυμούν στο ξενοδοχείο Four Seasons, στις οποίες περιλαμβάνεται το φημισμένο buffet breakfast. 

Oπότε, το μόνο που σου απομένει είναι να εξασφαλίσεις το εισιτήριο σου από τις κάβες SPECTUS σε Λευκωσία (22511521) και Λεμεσό (25341525) και φυσικά, να βρεις το βραδινό ένδυμα που θα φορέσεις τη μεγάλη βραδιά για να κλέψεις τις εντυπώσεις. Τα υπόλοιπα, άσε τα στη SPECTUS, που έχει ετοιμάσει ένα σωρό εκπλήξεις, κρατώντας όπως πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον! 

spectus

 

 

 

Loader