Για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα οινοποιείο και ένα εστιατόριο ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια αξέχαστη συνάντηση

Για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα οινοποιείο και ένα εστιατόριο ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια αξέχαστη συνάντηση

Οι κλασικές γεύσεις του Salt & Fire συναντούν τα αντιπροσωπευτικά κρασιά του οινοποιείου Τσιάκκα.

Δύο οικογενειακές επιχειρήσεις γνωστές στον κλάδο τους, συνδυάζουν το πάθος τους για τις γαστρονομικές εμπειρίες με την κορυφαία φιλοξενία για μια και μοναδική εκδήλωση. Απολαύστε το κλασσικό μενού του φημισμένου Salt & Fire στις φιλόξενες και αποκλειστικές εγκαταστάσεις του Οινοποιείου Τσιάκκας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ένα θερμό καλωσόρισμα από την οικογένεια Τσιάκκα, μια μικρή ξενάγηση, μια εξαιρετική γευστική εμπειρία που ετοιμάζει η διάσημη ομάδα Salt & Fire και μια αποκλειστική πρώτη παρουσίαση του κρασιού «Αναγέννηση», περιορισμένη και διαθέσιμη μόνο στους επισκέπτες του Salt & Fire.

9

Η τιμή είναι €120 το άτομο και υπόκειται σε περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Αν και δεν υπάρχουν δωμάτια στο οινοποιείο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία και ξενώνες στη γύρω περιοχή. Μπορείτε να δοκιμάσετε το αγροτουριστικό ξενοδοχείο Αμπελίκιον στην Ποταμίτισσα, το ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό ή για μια πιο ζεστή επιλογή αναζητήστε το Symposio Niko's House στο Πελένδρι.

7

Φιλοσοφία Salt & Fire

Η ζωή είναι εμπειρίες

Εμπειρίες που δημιουργούνται από τη συνάντηση ανθρώπων, το ποτό, το φαγητό, το γέλιο. Για το Salt & Fire, το ταξίδι σε μια ολιστική γαστρονομική εμπειρία ξεκινά από την προσωπική εξερεύνηση του Chef. Το Salt & Fire αντανακλά την αυθεντικότητα των συστατικών, την απαρχή για κάτι νέο. Αυτή η συνεχής μαθησιακή προσέγγιση, τα ειδικά χειροποίητα κεραμικά πιάτα για κάθε πιάτο και η εξαιρετικά premium φιλοξενία, δημιουργούν μια προσωπική γαστρονομική χορογραφία σε όλους τους καλεσμένους, εξυψώνοντας τις αισθήσεις τους με έναν αυθεντικό, απλό τρόπο.

Σχετικά με το Οινοποιείο Τσιάκκα

Μια βραβευμένη οικογενειακή επιχείρηση.

Το Οινοποιείο Τσιάκκα επεκτείνεται σε πάνω από 18 εκτάρια ιδιωτικών και συνεργαζόμενων αμπελώνων, παράγοντας περίπου 200.000 φιάλες κρασιού ετησίως. Οδηγώντας σταθερά την καινοτομία και υποστηρίζοντας την αφοσίωσή τους στην αξία και την ποιότητα, το οινοποιείο Τσιάκκας έχει τοποθετηθεί ανάμεσα στους πιο σεβαστούς και αξιόπιστους οινοποιούς στην Κύπρο.

Περισσότερα για την εκδήλωση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.saltandfire.co

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, σε δύο διαθέσιμες ώρες κρατήσεων.

Loader