Γιατί το νέο καφέ της Λευκωσίας ονομάζεται "Big Dog Cafe et Journaux"

Γιατί το νέο καφέ της Λευκωσίας ονομάζεται "Big Dog Cafe et Journaux"

Ένας νέος χώρος στο κέντρο της πρωτεύουσας για ρομαντικούς αναγνώστες και όχι μόνο

Σε μία εποχή που οι εφημερίδες, τα περιοδικά και όλα τα είδη εντύπων φθίνουν και τείνουν να εκλείψουν ένας νέος στην καρδιά της πρωτεύουσας με ρομαντική διάθεση μας φέρνει πιο κοντά στην ανάγνωση-για τους παλαιότερους των αγαπημένων μας εντύπων.

Το  "Big Dog Cafe et Journaux" έκανε πριν από μερικές εβδομάδες έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά της Λευκωσίας στην κεντρική οδό της πόλης, την Στασίνου πολύ κοντά στο boutique hotel του Map. 

Εκείνο που σίγουρα θα σου κινήσει την περιέργεια-αν δεν γνωρίζεις βέβαια γαλλικά-είναι το όνομα του μαγαζιού και δεν αναφερόμαστε στο Big Dog αλλά στο συνοδευτικό του ονόματος του μαγαζιού που λέει: Cafe et Journaux. Δεν είναι δύσκολο όμως να καταλάβει κάποιος ότι αναφέρεται στον συνδυασμό του καφέ με την εφημερίδα. 

Η πιο όμορφη ανάμνηση από πατεράδες και παππούδες, να απολαμβάνουν τον καφέ τους συντροφιά με την εφημερίδα τους. Σήμερα αν και τα πράγματα αλλάζουν εντούτοις ο συγκεκριμένος χώρος εμπνεόμενος από ανάλογα μαγαζιά της Ευρώπης, κυρίως του Παρισιού προσφέρουν στους πελάτες τους την ευκαιρία να διαβάσουν τόσο ημερήσιο Τύπο αλλά και διεθνείς τίτλους περιοδικών. 

Εδώ, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου μαζί με κάποιο σνακ, διάφορα αλμυρά και φρούτα στα μικρά τραπεζάκια που διαθέτει ο χώρος ή να παραγγείλεις delivery. 

Loader