Γνωστό μαγαζί της Λάρνακας φεύγει κι ένα καινούργιο έρχεται στη θέση του

Γνωστό μαγαζί της Λάρνακας φεύγει κι ένα καινούργιο έρχεται στη θέση του

Μία ενδιαφέρουσα νέα άφιξη προστίθεται σύντομα στον γαστρονομικό μας χάρτη

Ένα γνωστό μαγαζί του κέντρου της πόλης της Λάρνακας μας αποχαιρετά και τη θέση του παίρνει ένα καινούργιο που όπως φαίνεται θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η Λάρνακα τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει ιδιαίτερα στον τομέα της εστίασης και της διασκέδασης. Η ανάπλαση της εμπορικής οδού Ερμού στην καρδιά της πόλης δημιούργησε εκεί μία νέα πλατεία με πολλά όμορφα μαγαζιά. Εκεί, βρίσκεται και το Q-City Centre με άλλα γουστόζικα στέκια για ποτό και φαγητό. 

Πριν από μερικά χρόνια εκεί υποδεχτήκαμε και το Bastet Artisan Experience το οποίο μας αποχαιρέτησε και κατέβασε ρολά όμως στη θέση του ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο μαγαζί με ένα πολύ παιχνιδιάρικο όνομα. Πρόκειται για το Misirλou Social, εμπνευσμένο από το πασίγνωστο διεθνώς τραγούδι και την γυναίκα για την οποία γράφτηκε που συγκεκριμένα η λέξη σημαίνει Αιγύπτια. 

Το Misirλou Social θα βρίσκεται εκεί στον χώρο της στοάς στην Λάρνακα και θα προσφέρει φαγητό και διασκέδαση. Πρόκειται για ένα elegant fusion εστιατόριο εμπνευσμένο από την ασιατική κυρίως κουζίνα και ένα late night lounge cocktail bar που συνδυάζει πανασιατικό φαγητό και premium ποτά.

To μαγαζί με λογότυπό του το ελληνικό γράμμα λάμδα αναμένεται να ανοίξει σύντομα και ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε! 

Loader