Η νέα άφιξη που ήρθε θα σου προσφέρει την επόμενη ρομαντική σου έξοδο

Η νέα άφιξη που ήρθε θα σου προσφέρει την επόμενη ρομαντική σου έξοδο

Ένα γουστόζικο lounge bar με εκλεπτυσμένα πιάτα και εξωτική ατμόσφαιρα

Το τελευταίο διάστημα η πόλη της Πάφου έχει να μας προσφέρει πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές από τον χώρο της εστίασης για φαγητό και ποτό. Μήπως τελικά η Πάφος δεν είναι μόνο για εξορμήσεις και βόλτες το καλοκαίρι; Μήπως να το ξανασκεφτούμε;

Οι νέες αφίξεις που ανοίγουν τελευταίως στην πόλη της Πάφου μας κάνουν να ξανασκεφτούμε πως ίσως θα ήταν καλή ιδεά να την επισκεπτόμαστε πιο συχνά και τους χειμερινούς μήνες. Οι χώροι εστίασης της Πάφου έχουν να προσφέρουν διαφορετικές προτάσεις για έξοδο, φαγητό και πότό. 

9

Ένα ακόμη νέος χώρος, λοιπόν, έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά της Κάτω Πάφου, στην κεντρική Λεωφόρο Ποσειδώνος. Πρόκειται για τον γουστόζικο χώρο Kalua Lounge Bar με τον χαμηλό φωτισμό, τις εξωτικές πινελιές στον χώρο και τα χαρακτηριστικά ψάθινα φωτιστικά. 

Ο νέος χώρος έρχεται για να σου προσφέρει ποιοτικό φαγητό, πολύ καλές επιλογές από κρασιά και εξυπηρέτηση. Το μενού περιλαμβάνει μία σειρά από ιδιαίτερα ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, πιάτα ζυμαρικών, steak, burgers αλλά και επιλογές από γλυκά. Το μενού περιλαμβάνει και τα πιάτα που προτείνει ο σεφ του εστιατορίου αλλά και επιλογές για τα παιδιά. Ο χώρος προσφέρεται για μεσημεριανό και δείπνο αλλά επίσης για να απολαύσεις ένα μπουκάλι ή ποτήρι κρασί από την πολύ καλά ενημερωμένη κάβα του μαγαζιού ή κάποιο signature ή κλασικό κοκτέιλ από το εντυπωσιακό του μπαρ. 

9

Loader