Η νέα άφιξη στο κέντρο της Λευκωσίας θα σου σερβίρει σχεδόν τα πάντα σε... ξυλάκι ακόμη και brunch!

Η νέα άφιξη στο κέντρο της Λευκωσίας θα σου σερβίρει σχεδόν τα πάντα σε... ξυλάκι ακόμη και brunch!

Ένα fusion σουβλάκι bar σε ένα casual χώρο έρχεται να φέρει μία πρωτότυπη ιδέα στην πρωτεύουσα

Η πρόσφατη ανανέωση της λεωφόρου Μακαρίου οδήγησε στη δημιουργία μίας μικρής πλατείας στην αρχή της οδού Στασάνδρου στην περιοχή του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας του 360. Πρόκειται για μία από τις ομορφότερες σήμερα γειτονιές της πόλης όπου νέα στέκια έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Η Avant Garde επικοινώνησε με την διεύθυνση ενός ακόμη νέου χώρου εστίασης που έρχεται να προστεθεί στην οδό Στασάνδρου και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες. Το νέο μαγαζί θα πάρει τη θέση του πρώη Potbelly και έχει ένα πολύ παιχνιδιάρικο όνομα: Tipsy Sticks που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "μεθυσμένα ξυλάκια". 

Σε ερώτησή μας για το πως εμπνεύστηκαν το όνομα μας ανέφεραν ότι ήθελαν να τονίσουν το γεγονός πως η φιλοσοφία του μαγαζιού που αφορά στα to share πιάτα έχει να κάνει με το γεγονός ότι το φαγητό θα σερβίρεται σε ξυλάκι. Το εστιατόριο που σύντομα θα ανοίξει μέσα στις επόμενες ημέρες θα σερβίρει λίγο αργότερα και brunch τα σαββατοκύριακα που πάλι θα είναι σε ξυλάκι με κάποιο τρόπο έκπληξη όπως μας είπαν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tipsy Sticks (@tipsysticks_)

Παράλληλα, το Tipsy που σημαίνει μεθυσμένο έχει να κάνει με το γεγονός ότι μέσα στις διάφορες σάλτσες και σως των πιάτων θα περιλαμβάνονται υλικά με αλκοόλ, εξού και το όνομα Tipsy Sticks. Ο χώρος θα είναι casual, θα σερβίρει φαγητο από τις 16:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα με πρώτες ύλες από την Κύπρο και πιάτα που θα χαρακτηρίζονται ως fine dining σε ένα χαλαρό όμως χώρο. Εδώ θα μπορείς να γευτείς τα πάντα σε σουβλάκι ακόμα και σεφταλιά. 

Ο χώρος θα διαθέτει και ένα ψαγμένο μπαρ που θα σερβίρει signature cocktails, craft μπίρες, μία πολύ καλή σειρά από τζιν και κρασιά και άλλα αλκοολούχα ποτά. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα κόνσεπτ που προκαλεί την περιέργειά μας να το δοκιμάσουμε σε μία από τις ωραιότερες γειτονιές της πρωτεύουσας. 

 

Φωτογραφία

Loader