Η νέα, cozy άφιξη για brunch στο χωριό έχει κάτι από... παραμύθι

Η νέα, cozy άφιξη για brunch στο χωριό έχει κάτι από... παραμύθι

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες του μέχρι να το επιβεβαιώσουμε κι εμείς

Αν ψάχνεις τον επόμενο, πολύ ιδιαίτερο προορισμό για brunch στο χωριό, μάλλον αυτή η νέα άφιξη που έκανε μόλις την εμφάνισή της σε ένα αγαπημένο χωριό της Κύπρου σε ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ!

Πόσο πολύ αγαπάμε όλα αυτά τα νέα μαγαζάκια και τους πολύ ιδιαίτερους χώρους που κάνουν την εμφάνισή τους στα χωριά της ορεινής Κύπρου. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή που η θερμοκρασία πέφτει, το σκηνικό της φύσης γίνεται μαγευτικό εξαιτίας του φθινοπώρου και αναζητούμε μέρη με ζεστασιά όπου θα επικρατεί το ξύλο και τα υλικά που ταιριάζουν απόλυτα με την εποχή. 

1

Το Κτήμα Γερολέμο στο Όμοδος δημιούργησε ένα υπέροχο χώρο, πολύ ατμοσφαιρικό, που παραπέμπει σε μια άλλη εποχή για να σερβίρει νόστιμο κυπριακό brunch με επιλεγμένα βιολογικά προϊόντα του τόπου μας όπως λαχανικά και αβγά. Οι ίδιοι αποκαλούν τον χώρο τους ως ένα "παραμυθένιο bistro wine bar" που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του οινοποιείου Κτήμα Γερόρεμο στο γραφικό Όμοδος και θυμίζε, όπως χαρακτηριστικά γράφουν στα social media τους, κάτι απο παραμύθι!

9

9

Ο χώρος έχει υπέροχη ζεστή ατμόσφαιρα, παίζει αλαρωτική τζαζ μουσική και φυσικά σερβίρει νόστιμο brunch με πολλά παραδοσιακά στοιχεία. Εκεί θα βρεις και μια συλλογή από εκλεκτά ροφήματα όπως καφέδες, μοναδικά τσάγια για κάθε γούστο, το φημισμένο oreo cookies hot chocolate, και ζεστό κρασί με μέλι και μπαχαρικά που θα σε συναρπάσει. 

Η τιμή ανέρχεται στα 15 ευρώ ανα άτομο και περιλαμβάνει δωρεάν ξενάγηση στα κελάρια του Κτήματος καθώς και μια διασκεδαστική παρουσίαση και γευσιγνωσία των κρασιών παρέα με τον ιδιοκτήτη και παραγωγό.  

Οι κρατήσεις γίνονται μέσω Instagram ή στο τηλέφωνο: 99696025

 

Loader