Το «Κροκ Μαντάμ» είναι το νέο, καθαρόαιμο μπραντσάδικο στο χωριό

Το «Κροκ Μαντάμ» είναι το νέο, καθαρόαιμο μπραντσάδικο στο χωριό

Η νέα πρόταση για γουστόζικο brunch εκτός πόλης ανοίγει στις 3 Σεπτεμβρίου

Ποιος δεν λατρεύει το brunch; To χαλαρό γεύμα που το απολαμβάνουμε λίγο πιο αργά το πρωί μέχρι και νωρίς το μεσημέρι που την τελευταία δεκαετία έγινε μεγάλο trend και στην Κύπρο.

Τα μαγαζιά με brunch τα τελευταία χρόνια δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με πολλές επιρροές από το εξωτερικό και παράλληλα με έμπνευση από τα ντόπια κυπριακά προϊόντα. Παράλληλα με τα μπραντσάδικα της πόλης ιδιαίτερα αγαπητά και δημοφιλή έγιναν τέτοια μαγαζιά στα χωριά που συνδύασαν την ομορφιά της υπαίθρου, τον καθαρό αέρα, την φιλοξενία με το κυπριακό... μπούκωμα με πλούσια γεύματα με γεύσεις του τόπου μας σε μακρινά και όμορφα χωριουδάκια του νησιού μας. 

Ένα τέτοιο μαγαζί, που συνδυάζει την ομορφιά του μικρού χωριού στην ορεινή Κύπρο με το εύγευστο brunch ανοίγει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο όμορφο χωριό της επαρχίας Λεμεσού, την Επταγώνια και λέγεται «Κροκ Μαντάμ». Το νέο μπραντσάδικο στο χωριό θα σερβίρει νόστιμα κλασικά και πιο δημιουργικά πιάτα και θα βρίσκεται σε ένα δροσερό, περιποιημένο χώρο με κληματαριά όπως είδαμε και στο πιο κάτω βίντεο. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krok Mantam (@krokmantam)

Το «Κροκ Μαντάμ», που ανοίγει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Επταγώνια πολύ κοντά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. 

1

Για κρατήσεις: 99447477

 

Loader