Μάθαμε τη νέα άφιξη που... τρυπώνει στην Αγορά του Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία

Μάθαμε τη νέα άφιξη που... τρυπώνει στην Αγορά του Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία

Και φέρει την υπογραφή ενός από τα πλέον επιτυχημένα και βραβευμένα εστιατόρια της Κύπρου

Αυτή είναι σίγουρα η ευχάριστη είδηση της ημέρας. Ένα από τα πιο επιτυχημένα εστιατόρια κυπριακής κουζίνας φέρνει το... αδελφάκι του στην πρωτεύουσα.

Μία νέα άφιξη προσγειώνεται σύντομα στην Αγορά Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία και ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών μας. 

Πρόκειται για ένα εστιατόριο το οποίο οι ιδιοκτήτες του χαρακτηρίζουν ως σύγχρονο μαγειρείο, ένας όρος που μας αρέσει πολύ διότι προϋποθέτει γνωστά κι αγαπημένα παραδοσιακά πιάτα από το μεσημεριανό τραπέζι δοσμένα με ένα σύγχρονο πιο δημιουργικό τρόπο. Και το όνομα αυτού... Μαειρκό! Και μας ανοίγει σίγουρα την όρεξη! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by μαειρκό (@maeirko_)

Μαθαίνοντας πως πίσω από αυτό το νέο εστιατορικό κόνσεπτ της πρωτεύουσας βρίσκονται οι άνθρωποι που συνέβαλαν στην εξέλιξης της σύγχρονης κυπριακής κουζίνας είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι και ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε. Αναφερόμαστε στο πολυβραβευμενο εστιατόριο κυπριακής κουζίνα "Το Πατρικό" στην κοινότητα της Τερσεφάνου με τα εξαιρετικά πιάτα δημιουργικής κουζίνας με σεφ τον ταλαντούχο Κυριάκο Φώκου. 

6

Η ομάδα του Πατρικού φέρνει στη Λευκωσία ένα σύγχρονο μαγειρείο, το Μαειρκόν που το λογότυπό του παραπέμπει σε αυτό του Πατρικού έτσι ώστε να είναι εμφανής η συγγένεια των δύο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νέο μαγαζί της Αγοράς Αγίου Αντωνίου θα ομορφίζει τα μεσημέρια μας με νόστιμα πιάτα σύγχρονης κυπριακής κουζίνας με την υπογραφή του Κυριάκου και της ομάδας του. 

Ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε για να γευτούμε σπιτικά νόστιμα πιάτα με ντόπια προϊόντα και δημιουργικές συνταγές με έμπνευση από τον τόπο μας. 

 

Loader