Μία νέα άφιξη έρχεται στην Ονασαγόρου

Μία νέα άφιξη έρχεται στην Ονασαγόρου

Παίρνει τη θέση ενός πολύ γνωστού εστιατορίου της Λευκωσίας που έκλεισε

Θυμάσαι το ελληνικό εστιατόριο Λωξάντρα με τα κωνσταντινουπολίτικα πιάτα στην οδό Ονασαγόρου στην Παλιά Λευκωσία; Το εστιατόριο έκλεισε και τη θέση του όπως είδαμε παίρνει ένα καινούργιο.

Ο χώρος όπους στεγαζόταν η Λωξάντρα μέχρι πρότινος βρίσκεται υπό ανακατασκευή με το εστιατόριο να ανακαινίζεται ριζικά με σκοπό την δημιουργία ενός νέου χώρου εκεί στην καρδιά της Ονασαγόρου. 

Το νέο μαγαζί που θα ανοίξει το επόμενα διάστημα εκεί θα ονομάζεται Brick n Barrel Bar & Grill και όπως φαίνεται πρόκειται για ένα στέκι για τους φίλους της μπίρας και των φαγητών σχάρας. Ήδη ο νέος χώρος αναζητά και προσωπικό για να στήσει την ομάδα του ενώ όπως φαίνεται οι εργασίες ανακατασκευής του χώρου προχωρούν τόσο εσωτερικά όσο και στον εξωτερικό χώρο. 

Μία νέα άφιξη που θα φέρει ένα αέρα ανανέωσης εκεί που μπορείς να καθίσεις στον εξωτερικό χώρο που είναι και περαντζάδα ιδιαίτερα τα δροσερά βράδια της εποχής. Αναμένουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και την ανακοίνωση ανοίγματος του νέου χώρου εστίασης της παλιάς Λευκωσίας. 

6

Loader