Μία... νόστιμη συνεργασία ψήνεται στην Αγορά Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία

Μία... νόστιμη συνεργασία ψήνεται στην Αγορά Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία

Η νέα άφιξη συναντά την παλιά δημιουργώντας την ιδανική επιλογή για lunch break στο κέντρο της πόλης

Η Δημοτική Αγορά του Αγίου Αντωνίου αποτελεί ένα κομβικό σημείο της πρωτεύουσας, ένα ιστορικό κτήριο της πόλης που τα τελευταία χρόνια ανακαινίστηκε δημιουργώντας μία άλλη εικόνα της αγοράς.

Η Αγορά αποτελεί πλέον χώρο συνάντησης, τόσο για καθημερινές αγορές όσο και για φαγητό ή ποτό μεσημέρι και βράδυ. Πριν από λίγες μέρες πρώτη η Avant Garde έγραψε για τη νέα άφιξη που έρχεται στον χώρο της Αγοράς, το Μαειρκό, ένα σύγχρονο μαγειρείο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειοτυργία του στα μέσα Σεπτεμβρίου και φέρει την υπογραφή ενός πολύ επιτυχημένου και βραβευμένου εστιατορίου της Λάρνακας του Πατρικού στην Τερσεφάνου. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by μαειρκό (@maeirko_)

Ο ταλαντούχος σεφ του Πατρικού Κυριάκος Φώκος και η ομάδα του δημιούργησαν ένα σύγχρονο κόνσεπτ που συνδυάζει στο Μαειρκό τα μαμαδίστικα, παραδοσιακά πιάτα ενός κυπριακού μεσημεριανού τραπεζιού δοσμένα μέσα από τη δημιουργικότητα και το ταλέντο του Κυριάκου. 

 

1

Η νέα συνεργασία 

Το Limoncelo το οποίο έχει γίνει σήμα κατατεθέν της Αγοράς όλα αυτά τα χρόνια θα έχει στενή συνεργασία με την νέα άφιξη του χώρο το Μαειρκό. Συγκεκριμένα, ο σεφ του Πατρικού και του Μαειρκού Κυριάκος Φώκος θα αναλάβει την επιμέλεια του μεσημεριανού μενού του Limoncello με την προσθήκη δικών του πιάτων. 

 

Έτσι, η Αγορά μας προσφέρει δύο επιλογές. Ένα σύγχρονο κυπριακό μαγειρείο και ένα ιταλικό εστιατόριο που το γνωρίζουμε χρόνια όπου ένας από τους πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους σεφ της Κύπρο, ο Κυριάκος Φώκος θα βάζει την υπογραφή του στο μενού των δύο εστιατορίων με τα πιάτα του. 

Η γειτονιά της Αγοράς του Αγίου Αντωνίου αναβαθμίζεται τόσο με την προσθήκη του Μαειρκού όσο και με την παρουσία ενός σεφ όπως ο Κυριάκος που μας εκπλήττει ευχάριστα τα τελευταία χρόνια μέσα από τα πιάτα που μας σερβίρει στο Πατρικό στην Τερσεφάνου. Έτσι, ο χώρος αναβαθμίζεται σε ένα σημείο συνάντησης για επαγγελματικά και όχι μόνο lunch break. 

 

 

Loader