Μόλις ανακοινώθηκε: Πότε ανοίγουν τα Goody's στην Κύπρο!

Μόλις ανακοινώθηκε: Πότε ανοίγουν τα Goody's στην Κύπρο!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Η ελληνική αλυσίδα, μέλος του ομίλου Vivartia, επιστρέφει στην κυπριακή αγορά από Κύπριους επενδυτές με το πρώτο κατάστημα να έχει ολοκληρωθεί και να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις των burgers, στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Νίκου Παττίχη 118.

Μέσα από τα social media τους και συγκεκριμένα το Instagram επέλεξαν τα αγαπημένα μας Goody's να ανακοινώσουν το άνοιγμα του πρώτου τους καταστήματος που ανοίγει ξανά στην Κύπρο. 

Το νέο κατάστημα Goody’s που πρόκειται να ανοίξει είναι πολλά υποσχόμενο αφού η νέα του εμφάνιση και ο χώρος που φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλος, σε κάνουν να ανυπομονείς να το επισκεφτείς και να βιώσεις ξανά την απόλυτη εμπειρία των νόστιμων και ζουμερών burgers -και όχι μόνο- που τόσο πολύ μας έλειψαν.

1

Πέραν από τα burgers, στο μενού υπήρχαν club sandwich, φρέσκιες σαλάτες, τραγανές πατάτες, δροσερά αναψυκτικά και αλλά πολλά τα οποία περιμένουμε πως και πως να δοκιμάσουμε ξανά και φυσικά ό,τι άλλο νέο έχει να προσφέρει το νέο εστιατόριο των Goody’s.

Τα Goody's ανοίγουν επίσημα την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 14:00 και θα είναι γνωστά πλέον με το όνομα Goody's Burger House και θα βρίσκονται στην οδό Νίκου Παττίχη 118 στη Λεμεσό. 

 

Loader