Το νέο τρεντ του TikTok μας λέει να ξεχάσουμε τα platters τυριών

Το νέο τρεντ του TikTok μας λέει να ξεχάσουμε τα platters τυριών

Κάτι εύκολο, γρήγορο και νόστιμο

Κάθε τόσο στο TikTok εμφανίζονται διάφορα trend που σχετίζονται με το φαγητό, με αρκετούς από τους χρήστες να δοκιμάζουν τα όσα βλέπουν.

Ποιος δεν θυμάται την τρομερή συνταγή με την φέτα, τα τοματίνια και τα ζυμαρικά, η οποία έγινε viral και μπήκε στα σπίτια όλου του κόσμου, χάρη στη νοστιμιά και την ευκολία της.

Τώρα, ένα άλλο τρεντ αρχίζει να γίνεται viral ανάμεσα στους καλοφαγάδες του TikTok. Πρόκειται για ένα πλατώ με βούτυρο.

Ξεχάστε τα πλατώ αλλαντικών και τυριών, καθώς το νέο τρεντ θέλει το ξύλο να αλείφετε με μια πλούσια στρώση βουτύρου και να γεμίζει με καλούδια.

@mob

how would you top your butter board ♬ original sound - Mob

Στα βίντεο βλέπουμε το βούτυρο να απλώνεται και να γεμίζει με σύκα, μέλι, ξηρούς καρπούς, θρυματισμένη φέτα και λιαστή ντομάτα.

Το πλατώ φέρεται να ξεκίνησε από τον Justine Doiron, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο στο TikTok στις 16 Σεπτεμβρίου. Από τη δημοσίευσή του το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 7,8 εκατ. φορές.

@justine_snacks

I like this one idk I’m in a silly goofy butter mood ♬ original sound - speed songs

Πλέον, υπάρχουν πλέον βίντεο με το hashtag #butterboard, καθώς το νέο τρεντ άρεσε σε πολλούς, οι οποίοι έσπευσαν να το δοκιμάσουν και φυσικά να ποστάρουν τη δημιουργία τους.

@jortskitchen This Carnivore Butter Board was DELICIOUS! Whoever comes up with these ideas is a genius. It was so easy. #butterboard #butterboards #butter #carnivore #barbecue #fyp ♬ 水に流して - Édith Piaf

 

Loader