Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... «Ακάλεστος» στην ταβέρνα Βαγγέλης στον Πρωταρά

Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... «Ακάλεστος» στην ταβέρνα Βαγγέλης στον Πρωταρά

Ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο από τη Digital TV

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, μέσα από την εκπομπή «Ο ακάλεστος», επισκέπτεται τα πιο κουλ στέκια της πόλης, περιεργάζεται το μενού, συνομιλεί με τους σερβιτόρους, παραγγέλνει ό,τι του γυαλίζει στο μάτι και προτείνει!

Αυτή τη βδομάδα, «Ο ακάλεστος» επισκέφθηκε την ταβέρνα Βαγγέλης στον Πρωταρά.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης αγαπάει ιδιαίτερα την κυπριακή κουζίνα γι’ αυτό επέλεξε για το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν να επισκεφτεί... ακάλεστος ένα χώρο εκτός Λευκωσίας αφού ο καιρός ακόμα το επιτρέπει και να κάνει τη βόλτα του κοντά στη θάλασσα. Και πού είναι το πιο ιδανικό μέρος για να πάει κάποιος, μα φυσικά ο Πρωταράς που ειδικά αυτή την εποχή όπως λέει και ο Νικόλα τον αγαπά ακόμα περισσότερο.

Ανάμεσα, λοιπόν, στα πολλά μαγαζιά και εστιατόρια του απόλυτου τουριστικού προορισμού της Κύπρου, του Πρωταρά, ο Νικόλας ήθελε να επισκεφτεί την ταβέρνα Βαγγέλης, διότι όπως μας είπε πρόκειται για μία από τις γνωστότερες και πιο δημοφιλείς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου τόσο ανάμεσα στους ντόπιους όσος και στους επισκέπτες της περιοχής. Η φήμη και η ιστορία της ταβέρνας Βαγγέλης δεν είναι καθόλου τυχαία και αυτό οφείλεται κυρίως στην άψογη φιλοξενία που προσφέρει, τα λογής λογής πιάτα που φτάνουν πάντα στο τραπέζι καλοφτιαγμένα, με φρέσκα, ντόπια προϊόντα της περιοχής και ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Και μην νομίζει ο Νικόλας δεν είναι και ο πιο εύκολος πελάτης...

Ο Νικόλας περιηγήθηκε στον χώρο, διάβασε και ξαναδιάβασε το μενού, έκανε ερωτήσεις, αστειεύτηκε, γέλασε, λιγουρεύτηκε και φυσικά δοκίμασε... τα πάντα από τον πλούσιο μεζέ, οκ, σχεδόν τα πάντα και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από μία ταβέρνα με μακρά ιστορία, ποιότητα και ζεστή φιλοξενία.

Τέλος, ο Νικόλας φεύγοντας πλήρωσε και τον λογαριασμό με NAGA Pay, ένα mobile banking και investing app, το οποίο δίνει την δυνατότητα στους users τoυ να κάνουν γρήγορες συναλλαγές, να εξοικονομούν χρήματα, να πληρώνουν, αλλά και να επενδύουν και όλα αυτά μέσω του κινητού τους. Φεύγοντας είπε: «Όι, όι είμαι πολλά ευκαριστημένος».

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠEΙΣΟΔΙΟ:

Η εκπομπή "Ο Aκάλεστος " προβάλλεται live κάθε Παρασκευή στις 19:00 στην πλατφόρμα της  DIGITAL TV.

Ακολουθήστε τον Ακάλεστο στο Instagram ΕΔΩ.

 

Loader