Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... «Ακάλεστος» στο Βeer & Beer

Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... «Ακάλεστος» στο Βeer & Beer

Ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο από τη Digital TV

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, μέσα από την εκπομπή «Ο ακάλεστος», επισκέπτεται με τον... δικό του μοναδικό τρόπο, τα πιο κουλ στέκια της Κύπρου, περιεργάζεται, όπως εκείνος ξέρει, το μενού, συνομιλεί με τους σερβιτόρους, παραγγέλνει ό,τι του γυαλίζει στο μάτι και προτείνει!

Ο Νικόλας αυτή τη φορά πήγε «ακάλεστος» στο Beer & Beer!

Πρόκειται για μια μπιραρία με γερμανική φιλοσοφία στην καρδιά της Λευκωσίας, ιδανική για όλες τις ώρες της μέρας που νοερά σε ταξιδεύει σε κάποιο στέκι της Βαυαρίας, αφού τόσο ο χώρος, τα αρώματα αλλά και η αίσθηση που σου δημιουργείται όταν μπαίνεις στο μαγαζί, σε παραπέμπουν σε εκείνη την περιοχή της κεντρικής Ευρώπης όπου η μπίρα αποτελεί σήμα κατατεθέν της.

Το Beer & Beer διαθέτει περισσότερες από 120 διαφορετικές ετικέτες μπίρας τόσο γερμανικές όσο και από τον υπόλοιπο πλανήτη που θα σε εκπλήξουν και θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Και επειδή η μπίρα θέλει το συνοδευτικό της, λαχταριστές πιατέλες με διάφορα είδη κρεάτων, γερμανικά λουκάνικα, μπέργκερ και όχι μόνο, σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις και να τα γευτείς όπως ακριβώς και ο Νικόλας που έμεινε χορτάτος και άκρως ικανοποιημένος.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠEΙΣΟΔΙΟ:

Η εκπομπή "Ο Aκάλεστος " προβάλλεται live κάθε Παρασκευή στις 19:00 στην πλατφόρμα της DIGITAL TV.

Ακολουθήστε τον Ακάλεστο στο Instagram ΕΔΩ.

Το Beer & Beer όπως μας είπε και ο Νικόλας διαθέτει καλό φαγητό, ποτό, ωραία ατμόσφαιρα και… Ανταμοιβή όπου πληρώνεις λιγότερα χάρη στο Σχέδιο Ανταμοιβή των καρτών της Τράπεζας Κύπρου.

Loader