Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... «Ακάλεστος» στο Ciacco, το νέο, αυθεντικό ιταλικό του Πρωταρά

Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... «Ακάλεστος» στο Ciacco, το νέο, αυθεντικό ιταλικό του Πρωταρά

Ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο από τη Digital TV

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, μέσα από την εκπομπή «Ο ακάλεστος», επισκέπτεται με τον... δικό του τρόπο, τα πιο κουλ στέκια της Κύπρου, περιεργάζεται, όπως εκείνος ξέρει, το μενού, συνομιλεί με τους σερβιτόρους, παραγγέλνει ό,τι του γυαλίζει στο μάτι και προτείνει!

Αυτή τη βδομάδα, «Ο ακάλεστος» επισκέφθηκε το νέο, αυθεντικό casual ιταλικό εστιατόριο Ciacco στον Πρωταρά. 

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, όπως όλοι ξέρουμε, είναι άνθρωπος των social media και αγαπάει ιδιαίτερα το Instagram. Μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο αγαπημένος παρουσιαστής και instagramer εντόπισε το Ciacco. Όχι μόνο το εντόπισε αφού όλο το καλοκαίρι γινόταν χαμός με τα posts και τα stories από συγκεκριμένο εστιατόριο, αλλά ξετρελάθηκε με την instagrammable αισθητική του, την exotic διακόσμηση, εντυπωσιάστηκε με τις γουστόζικες μαξιλάρες στους καναπέδες και φυσικά με την φανταστική μπάρα του μαγαζιού που όπως είδε σερβίρει μοναδικά signature cocktails. 

Ακόμα έμαθε πως οι ιδιοκτήτες της δημοφιλούς κυπριακή ταβέρνας Βαγγέλης στον Πρωταρά βρίσκονται πίσω από το συγκεκριμένο πρότζεκτ, γεγονός που εγγυάται ποιότητα στις πρώτες ύλες, καλό φαγητό και εξαιρετική εξυπηρέτηση. 

Από την άλλη, πάλι, ο Νικόλας, είναι και... μακαρονάς, πως να το κάνουμε. Αγαπάει τα ζυμαρικά και οι φωτογραφίες που είδε για το Ciacco και τα θετικά σχόλια που άκουσε ήταν αρκετά για να τον οδηγήσουν μέχρι τον Πρωταρά και στο νέο talk of the town ιταλικό του καλοκαιριού που θα μας υποδέχεται εξίσου με ενθουσιασμό και νόστιμα πιάτα και το φθινόπωρο στην πανέμορφη αυλή του.

  

Το Ciacco ακολουθεί την φιλοσοφία που βασίζεται στο τρίπτυχο «Πίτσα, πάστα και κοκτέιλ», αγαπάει ιδιαίτερα τη ναπολιτάνικη κουζίνα, φτιάχνει αυθεντική πίτσα σε ξυλόφουρνο από τη Νάπολη ενώ το μενού του υπογράφει ο σεφ Φλώρος Κυριάκου με μακρά εμπειρία σε fine dining ιταλικά εστιατόρια της Αγγλίας. Ο Νικόλας, μαθαίνει ενώ δοκιμάζει τα υπέροχα πιάτα του μενού του Ciacco την ιστορία ονοματοδοσίας του εστιατορίου, ποια είναι η σχέση του με την «Κόλαση του Δάντη», ποιος είναι ο Ciacco και τι σχέση έχει με το συγκεκριμένο μαγαζί. 

Η αλήθεια είναι πως ο Νικόλας έμαθε πολλά, δοκίμασε ακόμα περισσότερα και έφυγε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος τόσο με την φιλοσοφία του μαγαζιού όσο και με τα πιάτα που δοκίμασε. 

Και επειδή ο Νικόλας είναι άνθρωπος της εποχής μας, γκατζετάκιας που αγαπάει την τεχνολογία βαριέται εύκολα και δεν θέλει να κουβαλάει μαζί του ψιλά και χαρτονοσμίσματα. Γι’ αυτό πάντα και παντού πληρώνει με το mobile banking και investing app NAGA Pay, «με ένα τσικ τζιαι έπνασα» όπως χαρακτηριστικά λεει και ο ίδιος.

 

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠEΙΣΟΔΙΟ:

Η εκπομπή "Ο Aκάλεστος " προβάλλεται live κάθε Παρασκευή στις 19:00 στην πλατφόρμα της DIGITAL TV.

Ακολουθήστε τον Ακάλεστο στο Instagram ΕΔΩ.

 

Loader