Street Food Festival Cyprus: Όλα όσα ζήσαμε στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στην Αγία Νάπα

Street Food Festival Cyprus: Όλα όσα ζήσαμε στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στην Αγία Νάπα

Μην ανησυχείς αν το έχασες διότι έπεται συνέχεια στη Λεμεσό στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου

Το Street Food Festival Cyprus φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και πολύ καλά θα κάνεις για όλους εμάς που αγαπάμε το καλό και ποιοτικό street food ή φαγητό του δρόμου αν προτιμάτε.

1

Μία διοργάνωση που συγκέντρωσε τα κορυφαία μαγαζιά με τέτοιου είδους φαγητό σε ένα μεγάλο χώρο, πρόσθεσε μουσική, κυπριακές μπάντες, διασκέδαση για τα παιδιά και τον εξαιρετικό Σταυρή Γεωργίου να μας μαθαίνει διάφορα νόστιμα κόλπα για να κάνουμε στην κουζίνα μας. 

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ όμως δεν τελείωσε στην Αγία Νάπα όπου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης το τριήμερο 19, 20 και 21 Αυγούστου αλλά θα έχει συνέχεια στη Λεμεσό, στον Ποταμό της Γερμασόγειας την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. 

6

Όσα ζήσαμε και γευτήκαμε 

Συνδυάσαμε την επίσκεψή μας στο Street Food Festival Cyprus της Αγίας Νάπας με διαμονή, μπάνιο στη θάλασσα και λίγες διακοπές. Το βράδυ κατά τις 8:30 σταθήκαμε υπομονετικά στην ουρά και μπήκαμε στο στάδιο της Αγίας Νάπας που είχε μεταμορφωθεί στο ναό του καλοφαγά. Οι μυρωδιές μας τρύπησαν την μύτη και μετά από μία σύντομη βόλτα με την παρέα δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Πρώτη επιλογή βέβαια τα ζουμερά μπέργκερ με πατάτες τηγανιτές. Η αγάπη κάθε κοιλίοδουλου καλοφαγά και η επιτομή του street food. Με παγωμένη μπίρα στο χέρι απολαύσαμε τις διάφορες νοστιμιές ενώ οι μουσικές από τις μπάντες που ανέβαιναν στην σκηνή δημιούργησαν ένα μοναδικό vibe εξωτερικού στον χώρο. 

6

Το καταχαρήκαμε διότι είδαμε μπουλούκια νεαρές παρέες, εφήβους, φοιτητές, οικογένειες με παιδάκια και σκυλάκαι να τρέχουν στους ειδικά διαμορφωμένους παιδότοπους ενώ είδαμε από κοντά και τον δικό μας μάστερ σεφ τον Σταυρή Γεωργίου που μπορώ να σου πως ότι είναι πολύ κουλ τύπος. 

1

Στη συνέχεια αφού φάγαμε τα μπέργκερ μας, τσιμπήσαμε μερικά hot dogs και το γυρίσαμε στο γλυκό με λουκουμάδες και ντόνατ σοκολάτας φυσικά. Στον χώρο υπήρχαν ψηλά και χαμηλά τραπέζια αλλά στο τέλος επιλέξαμε το γρασίδι μαζί με τις μπίρες μας σιγοτραγουδήσαμε μερικές παλιές ροκιές με τις μπάντες που βρέθηκαν στη σκηνή του φεστιβάλ. 

1

6

Η εμπειρία ήταν φοβερή, η οργάνωση εξαιρετική και το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να επισκεφτούμε το Street Food Festival Cyprus στη Λεμεσό μία από τις μέρες που θα πραγματοποιηθεί εκεί στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου. 

Μάθε περισσότερα για το φεστιβάλ ΕΔΩ 

 

Loader