Σύντομα θα πάμε για φαγητό στο νέο εστιατόριο της Πλατείας Ελευθερίας

Σύντομα θα πάμε για φαγητό στο νέο εστιατόριο της Πλατείας Ελευθερίας

Η νέα άφιξη που θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας

Η ανανεωμένη Πλατεία Ελευθερίας, αυτό το αρχιτεκτονικό έργο τέχνης στην καρδιά της Λευκωσίας γίνεται σταδιακά πόλος έλξης ντόπιων και ξένων. Πρόσφατα απέκτησε την πρώτη της καφετέρια ενώ σύντομα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του εκεί ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο.

Πώς θα σου φαινόταν να απολάμαβανες το φαγητό σου το βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας με θεά τα μεσαιωνικά τείχη και την μαγική ατμόσφαιρα της Λευκωσίας. Σταμάτα να το φαντάζεσαι διότι πολύ σύντομα θα μπορείς να το κάνεις πράξη αφού μέσα στο επόμενο διάστημα ανοίγει ένας μοντέρνος χώρος εστίασης εκεί στην Πλατεία που θα σου προσφέρει πιάτα διεθνούς κουζίνας και ψαγμένα κοκτέιλ. 

Το όνομα του νέου χώρου δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από... Platea αφού βρίσκεται στην ωραιότερη πλατεία της Κύπρου. Να σημειώσουμε ότι στην Πλατεία Ελευθερίας υπάρχει ήδη μία all day καφετέρια, η Moat Food Craft που προσφέρει από νωρίς το πρωί καφέ, αρτοποιήματα, σάντουιτς, διάφορα σνακ, σαλάτες, γλυκά αλλά και μπίρες. Τόσο η καφετέρια όσο και το εστιατόριο βρίσκονται υπό την διαχείριση του Acropolis Group. 

Ποιος να το φανταζόταν πριν μερικά χρόνια που γκρινιάζαμε πως η πλατεία δεν θα τελειώσει ποτέ ότι θα πηγαίναμε εκεί για καφέ, φαγητό και ποτό. 

Φωτογραφία: Μιχάλης Χριστοδούλου 

Loader