12 ξεχωριστοί προορισμοί για να «κόψουμε» τη μούττη της Σαρακοστής

12 ξεχωριστοί προορισμοί για να «κόψουμε» τη μούττη της Σαρακοστής

Kαθαρά Δευτέρα με μπόλικο φαγητό, ποτό και το κέφι

Την Καθαρά Δευτέρα ετοιμάσου να κόψουμε τη μούττη της Σαρακοστής σε μοναδικά τοπία, φάρμες και εστιατόρια με μπόλικο φαγητό, ποτό και καλή διάθεση. Eπιλογές που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και είναι ιδανικά για όλη την οικογένεια.

Λευκωσία:

Πάρκο Πετρίδης

Στις 27 Φεβρουαρίου θα περάσουμε μια ξέγνοιαστη μέρα κοντά στη φύση και τα ζώα, με πολλά παιχνίδια και παραδοσιακό σαρακοστιανό μπουφέ στο πάρκο Πετρίδης στη Λευκωσία.

Η είσοδος περιλαμβάνει και το σαρακοστιανό μπουφέ με περισσότερες από 30 επιλογές φαγητού όπως: Ψητές πατάτες (jacket), Λαγάνες, Κουλούρια, Ελιόπιτες, Ταχινόπιτες, Καλαμάρι, Γαρίδες, Λουκουμάδες, Άφθονο κυπριακό Κρασί καθώς και πρόγραμμα δραστηριοτήτων και παιχνιδιών. [11:00 - 14:00]

Καθαρά Δευτέρα στο πάρκο Πετρίδης  στις 09:00 - 19:00

Μόνο με κράτηση - 99 411311

Γενική είσοδος 20,00€

Για παιδιά κάτω των 12 ετών 10,00€

Παιδάκια κάτω των 2 ετών δωρεάν!

Καθαρά Δευτέρα στον Φαρμακά, Επαρχία Λευκωσίας

Με ένα πλούσιο μενού γεμάτο γεύσεις και μυρωδιές, ο Σταύρος Γεωργίου είναι έτοιμος να μας υποδεχθεί στο καφενείο του Φαρμακά, 1842 που τον τζιησβέ στο fréddo.

Θα απολαύσουμε από λαγάνα, χούμους, χόρτα εποχής, πατατοσαλάτα, σουπιές καθιστές με πλιγούρι και νόστιμο σιμιγδαλένιο χαλβά με πορτοκαλί και σταφίδες.

Για κρατήσεις 96343545.

Riverland Bio Farm

.

Η φάρμα θα είναι ανοικτή από 09:00 μέχρι τις 17:30 με δωρεάν είσοδο όπως πάντα. Για την Καθαρά Δευτέρα το πρόγραμμά μας συμπεριλαμβάνει ξεναγήσεις στη φάρμα, άρμεγμα, βόλτα στο λιβάδι με τα ζώα, εργαστήρια ζυμώματος για μικρούς και μεγάλους με ελιόπιττες και ψωμιά, μουσική, χορό, και πέταγμα χαρταετών.

Την Καθαρά Δευτέρα όσοι επιλέξουν το νηστίσιμο μας πιάτο πρέπει να κάνουν κράτηση τηλεφωνώντας μας στο 99592598.

Λεμεσός:

Κοινοτικό Γήπεδο Τραχωνίου

.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Τραχωνίου στη Λεμεσό μας προσκαλεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Τραχωνίου για να γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα από τις  11.30- 17.00. Θα απολαύσουμε όλα τα καλά, λαγάνες, λουκουμάδες και θα περάσουμε αξέχαστα με το μουσικό σχήμα “ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ”.

Πληροφορίες 25398894 ή 99475871

 

Καλό Χωριό 

.

Στις 27 Φεβρουαρίου πάμε στο Καρύδειο Κοινοτικό Γήπεδο όπου θα υπάρχουν πολλάεδέσματα τα οποία θα προσφέρονται δωρεάν. Από φρούτα, γλυκά ενώ τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν με φουσκωτό, μουσική και παιχνίδια.

Λάρνακα:

Τheta Mediterranean

.

Το γνωστό εστιατόριο μας περιμένει την Καθαρά Δευτέρα για να απολαύσουμε νόστιμα πιάτα και ιδιαίτερα λόγω της ημέρας. Πλάι στη θάλασσα θα φάμε, θα πιούμε και θα ζήσούμε ωραίες στιγμές παρέα με φίλους και οικογένεια. 

Χωριό Λάγια 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λάγιας και το Σωματείο Φίλοι της Λάγιας έχουν οργανώσει πολλές όμορφες εκπλήξεις για την Καθαρά Δευτέρα. Εκεί ια απολαύσουμε δωρεάν πλούσιο μπουφέ με τα βασικά εδέσματα της ημέρας από τις 12:00 το μεσημέρι ενώ θα διασκεδάσουμε με παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς, παραδοσιακά παιχνίδια την ημέρας, μουσική, χορό και καλή παρέα. 

Θα υπάρχει ειδικός χώρος για άναμμα φουκούς για τους μερακλήδες ενώ θα προσφέρονται λαχεία με πλούσια δώρα. Στους χορούς θα βρεθεί εκεί ο Πολιτιστικός Όμιλος Συναπάντημα Αγάπης, ο DJ Γιώργος Γιάννακας ενώ την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει ο Τάσος Σιακαλλής. 

Golden Donkey Farm 

Μία πανέμορφη και πολύ δημοφιλής φάρμα ιδιαίτερα γνωστή για τα δεκάδες συμπαθή γαϊδουράκια της, η Golden Donkey Farm έχει διοργανώσει μία πολύ ξεχωριστή γιοαρτή για την ημέρα της Καθαρά Δευτέρας στις 27 Φεβρουαρίου. Ένας υπέροχος χώρος με τεράστια αυλή μέσα στην φύση που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. 

Την Καθαρά Δευτέρα η φάρμα θα προσφέρει ένα μεγάλο και πλούσιο μπουφέ με νηστίσιμα πιάτα και γεύσεις, θα υπάρχει ζωντανή μουσική στον χώρο με την Βάσω Νικολή, παραδοσιακά παιχνίδια της Κύπρου στην αυλή της φάρμας και φυσικά πέτραγμα χαρτετού στον χώρο. 

Τιμή φαγητού: €20 για ενήλικες, €12 για παιδιά. Κρατήσεις: 99563727

Πάρκο Ριζοελιάς, Αραδίππου 

''

Την Καθαρά Δευτέρα πάμε στο Πάρκο Ριζοελιάς από τις 11.00-16.00 για μία μοναδική μέρα γεμάτη δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Θα απολαύσουμε και καλλιτεχνικό πρόγραμμα και φυσικά νηστήσιμα εδέσματα για όλους.

Εκδρομικός Χώρος του Τεκκέ 

.

Στον εκδρομικό χώρο του Τεκκέ θα πραγματοποιηθεί ένα ξέφρενο πάρτι με  παραδοσιακά παιχνίδια, διαγωνισμούς, γαφητά και την καλή μας διάθεση. Από τις 11.00-16.00 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πολλά και ενδιαφέροντα.

Οδού

.

Το Κέντρο Νεότητας Οδού Λάρνακας μας προσκαλεί να περάσουμε την Καθαρά Δευτέρα με άφθονο φαγητό, κυπριακό ποτό ενώ θα απολαύσουμε και μουσικό πρόγραμμα με τον χορευτικό πολιτιστικό όμιλο ΑΗΚ Λάρνακας - Αμμοχώστου - Δεκέλειας.

Η είσοδος είναι δωρεάν

Από τις 12.00- 15.00

Κρατήσεις 99125851

Επαρχία Αμμοχώστου

Βοτανικό Πάρκο Cyherbia Αυγόρου 

.

Με παιχνίδια, διασκέδαση και μπουφέ, ελάτε να περάσετε μια αξέχαστη μέρα στο φυσικό περιβάλλον του βοτανικού πάρκου, με όλη την οικογένεια. Παραδοσιακά παιχνίδια όπως σακουλοδρομίες, σχοινί, ξυλοπόδαρα, μουσικές καρέκλες και αυγοδρομίες.

Περιπέτεια και κυνήγι θησαυρού στον Λαβύρινθο, στο δάσος και βοτανόκηπο, όλη μέρα από τις 10 μέχρι τις 5. Διαγωνισμός πετάγματος χαρταετού στις 3 μμ. Πλούσιο μπουφέ με τα παραδοσιακά εδέσματα της καθαράς Δευτέρας. Το μπουφέ ανοίγει στις 12.00.Τιμή εισόδου με μπουφέ: 20 ευρώ ενήλικες, 12 ευρώ παιδιά 5-12 ετών. Κάτω των 5 δωρεάν. Είσοδος χωρίς μπουφέ: 6 ευρώ ενήλικες, 3 ευρώ παιδιά 5-12 ετών. Κάτω των 5 δωρεάν. Περιορισμένες θέσεις για μπουφέ, γι’ αυτό προκρατήστε έγκαιρα.

Προκρατήσεις για είσοδο με μπουφέ: https://www.cyherbia.com/green-monday-event/

Loader