17 νέοι χώροι στην Κύπρο: Πού θα φάμε και θα πιούμε το επόμενο διάστημα

17 νέοι χώροι στην Κύπρο: Πού θα φάμε και θα πιούμε το επόμενο διάστημα

Τα κανιούργια μαγαζιά που έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα

Τα νέα είναι πολλά και ευχάριστα από τον χώρο της εστίασης στην Κύπρο με καινούργια μαγαζιά όλων των κόνσεπτ και γούστων να ανοίγουν τις πόρτες τους και να περιμένουν τις κρατήσεις μας.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ 

7

AMANO Kitchen Bar

Το Amano Kitchen Bar είναι ένα fresh concept που μόλις λειτούργησε στην καρδιά της Λευκωσίας και είναι το απόλυτο after work spot. Μια urban drinkery με απίστευτα cocktails και γευστικά πιάτα to share που έγινε αυτόματα το καινούριο talk of the town. Το μενού του kitchen bar φέρει την υπογραφή του chef Χρήστου Νοέλ Bassil που δημιούργησε φανταστικά bites όπως guioza, bao puns, dips και δροσε-ρές σαλάτες οι οποίες συνδυάζονται τέλεια με τα ιδιαίτερα cocktails και κρα-σιά. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το μενού του χώρου και το μονα-δικό brunch για τα σαββατοκύριακα. Πρόκειται για ένα bar που ήρθε να χαρίσει ένα μοναδικό experience, στο ο-ποίο θα απολαμβάνει κανείς τα cocktails του σε ένα πολύ ιδιαίτερο και προ-σεγμένο χώρο. Ετοιμαστείτε για after work drinks συνοδευόμενα από ξεχωρι-στά bites και φυσικά μοναδικά Σαββατοκύριακα με ωραία μουσική. Το AMANO Kitchen Bar, στο κέντρο της πόλης, λειτουργεί κάθε Τρίτη με Παρασκευή από νωρίς το απόγευμα και τα σαββατοκύριακα από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Θα το βρείτε στην Οδό Ευαγόρου 17, 1065 στη Λευκωσία, και μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας καλώντας στο 99938500.

7

Tom and Mary Kitchen & Coffee

Η Λευκωσία καλωσορίζει ένα καινούργιο στέκι που έρχεται να μας προσφέρει μία ποικιλία από νόστιμα, καλομαγειρεμένα, μαμαδίστικα πιάτα καθημερινά εκτός Κυριακής. Πρόκειται για το νέο μαγαζί της Λεωφόρου Κένεντι με το όνομα Tom and Mary Kitchen & Coffee που σερβίρει από νωρίς το πρωί καφέ και τα μεσημέρια μαγειρευτά πιάτα της ώρας. Εδώ θα βρεις μία ποικιλία φαγητών που διαφοροποιούνται αναλόγως της ημέρας αφού το μενού διαφοροποιείται καθημερινά με τα σταθερά πιάτα που προσφέρονται μόνιμα από το μαγαζί. Μπορείς να απολαύσεις νόστιμα πιάτα από όσπρια, κρεατικά, ψάρια και θαλασσινά, παραδοσιακά κυπριακά πιάτα, σαλάτες και πολλά άλλα σε καθημερινή βάση. Το Tom and Mary Kitchen & Coffee μαγειρεύει νόστιμα πιάτα καθημερινά Δευτέρα με Σάββατο, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 ενώ ο καφές σερβίρεται από τις 7:00 μέχρι και τις 17:00 ενώ το Σάββατο από τις 8:00 μέχρι τις 15:00. Μπορείς να παραγγείλεις το φαγητό σου μέσω Wolt και Foody. Λεωφόρος Τζον Κέννεντυ 58, Λευκωσία. Τηλ: 22045332.

7

Carmelita's

Φαίνεται πως η μεξικάνικη κουζίνα κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος στον γαστρονιμικό χάρτη της πρωτεύουσας αφού ένα ακόμα τέτοιο εστιατόριο έκανε την εμφάνισή του στην πόλη. Αν αγαπάς λοιπόν την μεξικάνικη κουζίνα οι επιλογές πλέον στη Λευκωσία είναι αρκετές. Η νέα όμως άφιξη που έκανε την εμφάνισή της πρόσφατα έρχεται να σου δώσει μία ακόμη τέτοια επιλογή. Πρόκειται για το νέο μεξικανικό στέκι της πρωτεύουσας που λέγεται "Carmelita's" και υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τις γεύσεις του μέχρι το μακρινό Μεξικό. Το "Carmelita's" εξειδικεύεται στα αγαπημένα μας quesadillas σε διάφορες εκδοχές. Παράλληλα, μπορείς να απολαύσεις μία σειρά από σαλάτες, smoothies και φυσικά nachos. Ένα νέο μαγαζί που για την ώρα σερβίρει το φαγητό του μέσα από τις πλατφόρμες του Foodie και του Wolt. Λεωφόρος Κέννεντυ 46, Λευκωσία. Τηλ: 70005400.

Pink Sugar

Μία ενδιαφέρουσα νέα άφιξη ήρθε για να μας γλυκάνει στην καρδιά της Λευκωσίας. Ένας χώρος όπου κυριαρχεί το ροζ χρώμα και τα αρώματα ζάχαρης και καραμέλας. Το Pink Sugar αυτοχαρακτηρίζεται ως ένα ένα dessert, pastry street shop cafe. Συνδυάζει δηλαδή όλα εκείνα που αγαπάμε. Τον καλό καφέ, το γλυκό, τα αρτοποιήματα και την γουστόζικη ατμόσφαιρα. Ένα μικρό καφέ-ζαχαροπλαστείο θα λέγαμε πιο απλά σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή που όμως αγαπάει και τα παραδοσιακά γλυκά όπως την πορτοκαλόπιτα, καρυδόπιτα, το γαλακτομπούρεκο αλλά και τα μάκαρον σε πολλές διαφορετικές γεύσεις. Εδώ θα απολαύσεις καλοφτιαγμένες βάφλες, κρέπες, mini pancakes με toppings της αρεσκείας σου αλλά και διαφορετικά είδη τρούφας. Αναμφίβολα, μία νέα άφιξη που σίγουρα θα επισκεφτούμε το επόμενο διάστημα για να γλυκαθούμε και όχι μόνο. 

ΛΕΜΕΣΟΣ 

 

7

Columbia Pier

Μετά το Columbia Sun που υποδεχθήκαμε το καλοκαίρι στο Lady's Mile και το εντυπωσιακό Heνry's στην ανανεωμένη λεωφόρο Μακαρίου που άνοιξε πρόσφατα ο όμιλος των Columbia Restaurants προχώρησε στις 16 Φεβρουαρίου και στο λανσάρισμα ενός ακόμη νέου, μοναδικού χώρου εστίασης αυτή την φορά στην περιοχή Εναέριος στη Λεμεσό, του Columbia Pier. Το νέο all day σποτ της Λεμεσού βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω κύμα, λίγα μόλις βήματα από την ιστορική αποβάθρα του Εναέριου. Columbia Pier, ένα ανατρεπτικό project με ιδιαίτερο σχεδιασμό, που προφέρει ποιοτικά ζεστά και κρύα ροφήματα, cocktails και ελαφριά αλλά προσεγμένα γεύματα, όπως sandwich, σαλάτες, burgers και sharing platters... Ένα χαλαρό και προσιτό προς τους διερχόμενους μέρος, με ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξυπηρέτησης πεζών και ποδηλατών, το Columbia Pier προσφέρει μεταξύ άλλων και εκπληκτική πανοραμική θέα. Το Columbia Pier δεν δουλεύει με κρατήσεις, αλλά με τη λογική του «first come first served». Κυριακή-Πέμπτη 8:00-00:00, Παρασκευή & Σάββατο 8:00-2:00, 28ης Οκτωβρίου 331, Εναέριος, Ακτή Ολυμπίων Α, Λεμεσός. Τηλ. 25321900.

7

Το Πατσιρματζίδικο

Ένας γνωστός μας χώρος στην Πλατεία Σαριπόλου μεταμορφώθηκε σε ένα vintage χώρο που θυμίζει παλιές ελληνικές ταινίες. Ένας χώρος με αλλαντικά να κρέμμονται από ψηλά, έντονα αρώματα μπαχαρικών, σκόρδα, λουκάνικα και παστουμάδες. Πρόκειται για την νέα, εκλεκτή άφιξη της Λεμεσού το Πατσιρματζίδικο που εξειδικεύεται σε τι άλλο στον παστουρμά και όχι μόνο. Μία παράδοση που αγαπούν οι άνθρωποι που άνοιξαν τον συγκεκριμένο χώρο και έβαλαν στις βιτρίνες του τα καραμανλίδικα αλλαντικά. Οι Καραμανλήδες ερχόμενοι στην Ελλάδα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή έφεραν μαζί τους και τον παστουρμά τον οποίο έκαναν γνωστό σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έτσι, η ελληνική εταιρεία «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» διατηρεί εκείνη την παράδοση των προγόνων της από την Μικρά Ασία μέχρι και σήμερα. Αυτά τα προϊόντα και γεύσεις βρίσκουμαι στο Παστριρματζίδικο της Σαριπόλου που λειτουργεί τόσο ως delicatessen προσφέροντας μεγάλη γκάμα αλλαντικών και τυριών αλλά και ως εστιατόριο με εκλεκτά πιάτα. Εδώ το μενού ακολουθεί την φιλοσοφία των μικρών πιάτων, της παρέας γύρω από το τραπέζι και σερβίρει μεζεδάκια με επίκεντρο την παράδοση της Μικρά Ασίας. Το Παστριτματζίδικο ανάμεσα σ'αλλα διαθέτει από παστουρμά πρόβειο, βοδινό αλλά και καμήλας που αποτελεί και την σπεσιαλιτέ του εστιατορίου. Μέσα από το μενού μπορείς να επιλέξεις 20 διαφορετικά πιάτα δημιουργώντας τον δικό σου μεζέ απολαμβάνοντας ελληνικό ή κυπριακό κρασί που διαθέτει το μαγαζί αλλά ακόμα και αποστάγμτα, τσίπουρο, ζιβανίες και μπίρες. 

Δευτέρα-Κυριακή 9:00-23:00, Πλατεία Σαριπόλου, Λεμεσός. Τηλ: 96464865.

7

Dozy Caffe & Co

Το Dozy Caffe & Co είναι μία νέα πρόταση για καφέ, brunch, γλυκό αλλά και μεσημεριανό στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στην οδό Στασίνου. Ένας παρεΐστικος χώρος που φτιάχνει ειδικά και τους τετράποδους μας φίλους νόστιμες λιχουδιές. Dozy σημαίνει βαρεμάτα, τεμπελιά άρα λοιπόν θα βρεθείς εδώ για να χαλαρώσεις και να νιώσεις... dozy δοκιμάζοντας τα 4 διαφορετικά μαγειρευτά πιάτα που βγάζει καθημερινά η κουζίνα. Επιπλέον μπορείς να δοκιμάσεις ζεστούς και κρύους καφέδες, ροφήματα, moothies, healthy bowls, πίτες και φρεσκοψημένα κρουασάν (σκέτα ή με γέμιση), bagels, κρύα σάντουιτς, wraps, σαλάτες και λαχταριστά επιδόρπια. Το brunch θα το δοκιμάσεις τα Σάββατα το οποίο διαφοροποιείται συχνά. Δευτέρα-Σάββατο 8:00-17:00, Στασίνου 47, Λεμεσός. Τηλ. 25212207

7

Alice Coffee and Desserts

Πρόκειται για ένα χώρο που έκανε την εμφάνισή του στην παλιά πόλη της Λεμεσό εδώ και μερικούς μήνες. Σχεδόν αμέσως τα πιάτα και ο λουλλουδάτος χώρος του έγιναν viral μέσα από το Instagram αφού σίγουρα θα πήρε και σένα το μάτι σου κάποιο story από το εντυπωσιακό Alice Coffee and Desserts στην οδό Τζαμί Κεπήρ στη Λεμεσό.  Ένα κομψό μαγαζί, με παραμυθένια αισθητική αλλά και όνομα που μας παραπέμπει στο διάσημο παραμύθι της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων. Το πετρόκτιστο, παλιό κτήριο που το φιλοξενεί από ένα εγκατελειμμένο ερείπιο μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο ναό των γλυκών που φτιάχνονται μπροστά στα μάτια σου. Η λουλουδάτη πρόσοψη του χώρου έγινε γρήγορα instagrammable μαζί με τα εντυπωσιακά γλυκά που προσφέρει σε μεγάλη ποικιλία και γκάμα. Ένας χώρος με γούστο και φινέντσα που μας ταξιδεύει σε άναλογα μαγαζιά στην Ευρώπη που βρίσκονται κυρίως στα ιστορικά κέντρα των πόλεων όπως ακριβώς και το Alice. Εδώ θα απολαύσεις γλυκά-κόλαση σε όλες τις γεύσεις και για όλα τα γούστα. Πέραν των γλυκών που είναι ο πρωταγωνιστής του μαγαζιού εδώ θα πιεις εκλεκτό καφέ και άλλα ζεστά και κρύα ροφήματα. Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-22:30, Σάββατο-Κυριακή 10:00-23:30, Τζαμί Κεπήρ, Λεμεσός. Τηλ: 25339930.

7

ZNOY Raw & Grill

Η νέα άφιξη της Λεμεσού λέγεται ZNOY Raw & Grill, βρίσκεται στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και είναι ένας all day χώρος που σερβίρει από το πρωί καλό καφέ, συνεχίζε με brunch, μεσημεριανό και το βράδυ χαμηλώνει τα φώτα για βραδινό φαγητό με δροσερά κλασικά και signature cocktails. To νέο εστιατόριο της Λεμεσού θα σε κερδίσει με την αισθητική του χώρου και την τοποθέτηση των φωτισμών του. Το μενού του διαθέτει πιάτα με επιλογές από raw & grill προτάσεις για τους φίλους του είδους αλλά και του κρέατος. Εδώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ceviche, tartare, carpaccio και crudo από την μία και από την άλλη ψάρια, θαλασσινά μέχρι και ζουμερό στέικ. Ένας νέος, ντιζαϊνάτος χώρος για όλες τις ώρες της ημέρας με καλοφτιαγμένα πιάτα που γίνεται ακόμα πιο ψαγμένο τις Πέμπτες με τα καλούδια που φέρνει στην κουζίνα του από την Γαλλία όπως στρείδια, χτένια, βασιλικό καβούρι και χαβιάρι. Δευτέρα-Κυριακή 09.00-00.00, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 242, Λεμεσός. Τηλ: 94055558.

Στην Πλατεία 

Ένας νέος χώρος έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην κεντρική πλατεία της πανέμορφης Κυπερούντας και είναι μία καλή αφορμή για μία εξόρμηση μέχρι το κεφαλοχώρι της Πιτσιλιάς. Πρόκειται για ένα χαριτωμένο καφέ, με χαμογελαστούς ανθρώπους έτοιμο να σε εξυπηρετήσουν. Το καφέ πήρε το όνομά του από την... πλατεία για αυτό και ονομάζεται "Στην Πλατεία". Ένας ζεστός χώρος που περηφανεύεται για τον καλό καφέ του ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού του τα τοπικά κρασιά της περιοχής που φημίζεται για αυτά. Το μαγαζί σερβίρει νόστιμη πίτσα που μπορείς να την παντρέψεις με κρασάκι, νόστιμες κούπες, μπουγάτσα και φυσικά σπιτική μηλόπιτα με φημισμένα μήλα της Κυπερούντας. Η ανανεωμένη πλατεία Κυπερούντας τώρα διαθέτει τον δικό της χώρα όπου μπορείς να βρεθείς εκεί όλες τις ώρες της ημέρας ειδικά το σαββατοκύριακο για να περάσεις όμορφες στιγμές με την παρέα σου για καφέ, κρασάκι και άλλες νοστιμιές που διαθέτει το καφέ.

ΛΑΡΝΑΚΑ 

 

7

Filini

Ένα υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο έκανε την εμφάνισή του πρόσφατα στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας και συγκεκριμένα στην περιοχή Δεκέλειας. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Radisson Beach Resort Larnaca το οποίο διαθέτει και ένα πολύ ενδιαφέρον ιταλικό εστιατόριο. Ένα ξενοδοχείο αυτού του βεληνεκούς οφείλει να διαθέτει εξαιρετική εστίαση και να μας προτείνει υψηλών προδιαγραφών πιάτα. Γι' αυτό και το νέο, υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Λάρνακας επέλεξε ένα fine dining ιταλικό εστιατόριο για τους πελάτες και το κοινό της Λάρνακας. Πρόκειται για το Filini, ένα κομψό και εκλεπτυσμένο εστιατόριο που σερβίρει από τις 10:00 μέχρι και τις 23:00 a la carte πιάτα της ιταλικής κουζίνας. Αν σας προκαλεί την περιέργεια τι σημαίνει το όνομα του εστιατορίου πρέπει να σας πούμε ότι προέρχεται από το όνομα ενός παραδοσιακού ιταλικού είδους ζυμαρικού. Το μενού του εστιατορίου υπογράφει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης και μας προσφέρει μία εξαιρετική γκάμα ορεκτικών, πιάτων και γλυκών υψηλής γαστρονομίας. Μαζί με το φαγητό μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικά κοκτέιλ και μία πολύ καλή λίστα αλκοολούχων ποτών. 

Δευτέρα-Κυριακή 18:00-23:00, Radisson Beach Resort, Δρόμος Δεκέλειας 7041, Λάρνακα. Τηλ: 24721110.

7

Αγκίστρι

Η νέα, θαλασσινή πρόταση για φρέσκο ψάρι, θαλασσινά και πλούσιο ψαρομεζέ έρχεται αυτή την φορά από την πόλη του Ζήνωνα και συγκεκριμένα από την Μαρίνα Λάρνακας. Πριν από μερικούς μήνες το κλειστό μέρος της Μαρίνας Λάρνακας ανακαινίστηκε και δόθηκε ξανά πρόσβαση στο κοινό. Νέοι χώροι εστίασης έκαναν την εμφάνισή τους εκεί. Μία τοποθεσία ειδυλλιακή με θέα την θάλασσα και τα σκάφη που βρίσκονται εκεί. Ένα από τα νέα εστιατόρια που έκαναν την εμφάνισή τους στην Μαρίνα Λάρνακας είναι και το Αγκίστρι. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση για ψάρια, θαλασσινά, ψαρομεζέ προς 20 ευρώ το άτομο, σε ένα χώρο με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το εστιατόριο Αγκίστρι έκανε την εμφάνισή του το φθινόπωρο και αποτελεί ένα καλαίσθητο, προσεγμένο χώρο με τις μεγάλες ψάθινες λάμπες του να ξεχωρίζουν και να προσδίδουν στον χώρο την αίσθηση της θαλασσινής ατμόσφαιρας. Τραπέζια στο εξωτερικό και το εσωτερικού όπου μπορείς τις καθημερινές να καθίσεις για να απολαύσεις ψαρομεζέ ενώ το σαββατοκύριακα το εστιατόριο σερβίρει μόνο φρέσκα ψάρια, θαλασσινά, σαλάτες και ποικιλία από αλοιφές. Ένας χώρος ιδανικός για κυριακάτικη έξοδο για φαγητό το μεσημέρι ή το βράδυ του Σαββάτου τώρα που σε μερικές κιόλας εβδομάδες ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει. Κατά διαστήματα το Αγκίστρι οργανώνει και πιο διασκεδαστικές βραδιές με ζωντανή μουσική κυρίως με ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι. Κάτι τέτοιο θα συμβεί και το Σάββατο το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου όπου θα βρεθεί εκεί η γνωστή μας Ρεμπέτικη Φατριάς με τις μουσικές και τα τραγούδια της. 

Δευτέρα-Κυριακή 12:00-00:00, Μαρίνα Λάρνακας. Τηλ: 96106566.

ΠΑΦΟΣ 

7

Noma Latchi 

Ένα νέο καλοκαιρινό στέκι έκανε την εμφάνισή του στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της επαρχίας Πάφου, το Λατσί. Το κοσμοπολίτικο Λατσί υποδέχεται φέτος ένα πολύ ξεχωριστό χώρο, με κομψότητα και θέα το γραφικό λιμανάκι της περιοχής. Πρόκειται για ένα all day χώρο, το Noma Latchi που προσφέρεται για όλες τις ώρες της ημέρας. Από νωρίς το πρωί το Noma σερβίρει καλό καφέ, πλούσιο brunch με πιάτα όπως το Noma Breakfast, το Vegan Breakfast, το Truffle Croque Madame, το Duck Wrap, το Beef Burger, διάφορα σνακ, σαλάτες, healthy bowls, αλλά και τέσσερα διαφορετικά pancakes, τέσσερα διαφορετικά γλυκά, όλα φτιαγμένα από την κουζίνα του μαγαζιού. Το brunch σερβίρεται μέχρι και τις 16:00. Στη συνέχεια μπορείς να καθίσεις αναπαυτικά με θέα τη θάλασσα για να απολαύσεις platters αλλαντικών, τυριών και φρούτων, signature cocktails και τα υπέροχα γλυκά του μενού όπως τάρτα λεμονιού, Ferrero Rocher brownies και άλλα. Ένας χώρος που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον μας το καλοκαίρι ιδιαίτερα και θα βρεθούμε σίγουρα εκεί και τα βράδια για απολαύσουμε ποτό και μουσική από αγαπημένους Djs. Δευτέρα-Κυριακή 9.00-00.00, Chrysakama beach block 11, Λατσί, Πόλις Χρυσοχούς, Πάφος. Τηλ. 26600031.  

Ανοίγουν σύντομα... 

7

O Έκτορας Μποτρίνι στο Four Seasons 

Η είδηση της άφιξης του Έκτορα Μποτρίνι σκόρπισε ενθουσιασμό στους απανταχού θαυμαστές της κουζίνας και της προσωπικότητάς του. Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σεφ φέρνει την τεχνογνωσία και τις γεύσεις του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Ένα από τα κορυφαία, πολυτελή ξενοδοχεία της Κύπρου, το Four Seasons που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού βρήκε στο πρόσωπο του Έκτορα Μποτρίνι τον σεφ που θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό μενού υψηλών επιδόσεων για το νέο εστιατόριο που ετοιμάζει. Το πέντε αστέρων τουριστικό θέρετρο της Λεμεσού στο πλαίσιο της ανανέωσης των χώρων του, επέλεξε να δημιουργήσει ένα ιταλικό εστιατόριο που θα φέρει την υπογραφή του μοναδικού στο είδος του Ελληνοϊταλού σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Η εμπειρία και η αγάπη του Μποτρίνι στην ιταλική κουζίνα είναι δεδομένη, ενώ πολλοί από εμάς έχουμε γευτεί πιάτα του στα εστιατόρια του στην Ελλάδα και ξέρουμε πως ο συγκεκριμένος σεφ είναι ένας μάστερ της ιταλικής γαστρονομίας. Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ

The Theory Cocktail Bar

Μία νέα, ενδιαφέρουσα άφιξη έρχεται πολύ σύντομα στην καρδιά της πρωτεύουσας ιδιανική για έξοδο για ποτό, τσιμπήματα από platters, ντιζαϊνάτη ατμόσφαιρα και ένα δυνατό μενού από cocktail. Ένα νέο cocktail bar έρχεται πολύ σύντομα στην καρδιά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Ζήνας Κάνθερ, δίπλα από τον κινηματογράφο Ζήνα Πάλας. Ένα γωνιακό μαγαζί που φιλοδοξεί να γίνει το νέο talk of the town μπαράκι της πόλης. Το όνομα του μπαρ είναι Theory Cocktail Bar και μόνο από αυτό αντιλαμβανόμαστε την έμφαση που δίνει στο μενού του. Το καινούργιο μπαρ θα διαθέτει ένα μενού που θα περιλμβάνει 14 cocktail εκ των οποίων τα 9 θα φέρουν την αποκλειστική υπογραφή του μαγαζιού. Τα υπόλοιπα θα είναι ενδιαφέρουσες επιλογές από spritz ενώ το ποτό σου θα μπορείς να το συνοδεύσεις με platters τυριών, αλλαντικών και φρούτων. Πρόκειται για ένα αρκετά ψαγμένο χώρο όσον αφορά το ντιζάιν του. Θα διαθέτει ένα μεγάλο μπάρ 4 μέτρων πλάτος με άσπρο γρανίτη και μαύρες λεπτομέρειες. Ο χώρος είναι προσεγμένος με μαύρο και γκρίζο χρώμα ενώ κάποιες χρυσές αποχρώσεις θα δίνουν μία άλλη αίσθηση στο μαγαζί. Οι γνωστοί Djs Englezos και Dinos Constantinou πέρα του ότι είναι και συναίτεροι στο μαγαζί θα βρίσκονται στα decks από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή βράδυ. Το νέο μπαρ της Λευκωσίας αναμένεται να ανοίξει στα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον μας τόσο για after work drinks αφού θα ανοίγει καθημερινά (εκτός Δευτέρα κλειστό) στις 17:00 αλλά και τα βράδια που θα παραμένει ανοικτό μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα.

7

Numora

Το νέο, εντυπωσιακό, ασιατικό εστιατόριο της Πάφου ονομάζεται Numora και σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που είδαμε πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κομψό και εκλεπτυσμένο χώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η διακόσμηση του εστιατορίου κεντρίζει το ενδιαφέρον ενώ το AP Structure Design ανέλαβε τον σχεδιασμό και το ντιζάιν του χώρου. Το εστιατόριο βρίσκεται στο Coral Bay και αυτή την περίοδο ψάχνει προσωπικό για να στήσει την ομάδα του.

Karmela

Πρόκεται για το εστιατόριο με το γυναικείο όνομα "Karmela" που βρίσκεται σε ένα όμορφο, προσεγμένο χώρο στην οδό Αθηνών στη Λεμεσό. Το νέο στέκι της πόλης το οποιο ετοιμάζεται να ανοίξει σύντομα διαθέτει ένα νόστιμο μενού με γεύσεις από τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα αλλά και πιάτα εμπνευσμένα από τις γειτονικές μας αραβικές χώρες. Εδώ θα γευτείς πιάτα κρεατικών, κεμπάπ, mix grill, φαλάφελ, χούμους που όλα φτιάχνονται σπιτικά στην κουζίνα του μαγαζιού.

Loader