5 στέκια για το καλύτερο σουβλάκι της Λευκωσίας

5 στέκια για το καλύτερο σουβλάκι της Λευκωσίας

Εξερευνήστε τις πιο γευστικές επιλογές για σουβλάκι στην πρωτεύουσα της Κύπρου

Η Λευκωσία είναι γνωστή για την πλούσια γαστρονομική της σκηνή και ιδιαίτερα για τα εξαιρετικά σουβλάκια της. Αν ψάχνετε για το καλύτερο σουβλάκι στην πόλη, σας προτείνουμε πέντε από τα κορυφαία σουβλαντζίδικα που προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Από παραδοσιακές γεύσεις μέχρι πιο σύγχρονες προσεγγίσεις, αυτά τα μαγαζιά ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αυθεντικότητα των πιάτων τους.

Καζαμίας Ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά στη Λευκωσία, ο Καζαμίας είναι γνωστός για τα μυρωδάτα σουβλάκια του από το 1962. Το μενού περιλαμβάνει χοιρινά σουβλάκια και σεφταλιές σε πίτα με διάφορα σαλατικά, όπως μαϊντανό, ντομάτα και αγγουράκι.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ακροπόλεως 62, Ακρόπολη

Τηλέφωνο: 22425212​ 

Σουβλάκια Καζαμίας | Wolt | Διανομή | Λευκωσία

Berlin No.2 Φημισμένο για τα σουβλάκια του που ψήνονται με αλατάκι, ρίγανη και σουμάτζι, το Berlin No.2 βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας. Το μενού περιλαμβάνει σουβλάκια και σεφταλιές σε πίτα με κραμπί, ντομάτα και μαϊντανό.

Διεύθυνση: Φανερωμένης 39, παλιά Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22674935

 

Η Απάντηση Το μαγαζί προσφέρει εξαιρετικά σουβλάκια και σεφταλιές σε πίτα, όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για τη χρήση χοιρινού φιλέτου και μπέικον.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου 98, Λακατάμια

Τηλέφωνο: 22382770​ 

 

Ταβέρνα Απάντηση, ένα σουβλάκι με ιστορία | Check In Cyprus

 

Γραβέλλα τζιαι Καπνιά Ένα σχετικά νέο μαγαζί που έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Προσφέρει φρεσκότατο κρεατικό σε μεγάλες ποσότητες και χρησιμοποιεί χοιρινό φιλέτο και μπέικον, ψημένα μόνο με αλάτι και λαδάκι.

Διεύθυνση: Γωνία Λεωφόρου Αρχαγγέλου & Καληδονιών 54, Στρόβολος

Τηλέφωνο: 22358060​ 

 

Το Πάρκο Εδώ θα απολαύσετε το σουβλάκι σας κάτω από τα δέντρα του κήπου, με άριστη εξυπηρέτηση από τους ιδιοκτήτες. Το μενού περιλαμβάνει σουβλάκια και σεφταλιές με φρέσκα σαλατικά όπως μαϊντανό, ντομάτα και αγγουράκι.

Διεύθυνση: Πάρκο Αγίου Γεωργίου, Έγκωμη

Τηλέφωνο: 22331234

 

To Parko Souvlaki & Grill | Wolt | Delivery | Larnaca

Αυτά τα μαγαζιά ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη γεύση των σουβλακιών τους, προσφέροντας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στη Λευκωσία.

 

πηγή κεντρικής φώτο

Loader