Ανοίγει σήμερα τo νέο εστιατόριο της Λάρνακας που φέρει την υπογραφή του σεφ Σταύρου Γεωργίου

Ανοίγει σήμερα τo νέο εστιατόριο της Λάρνακας που φέρει την υπογραφή του σεφ Σταύρου Γεωργίου

Με μεσογειακά πιάτα και πλούσιες γεύσεις

Το νέο εστιατόριο της πόλης είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί και το μενού φέρει την υπογραφή του σεφ Σταύρου Γεωργίου.

Πρόκειται για το SeaNatra, ένα all day restaurant με μεσογειακές γεύσεις και επιρροές από όλο τον κόσμο που θα προσφέρει ποιότητα και πλούσιες γεύσεις τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα.

.

Σε επικοινωνία που είχε η Avant Garde με τον σεφ του εστιατορίου, μας ανέφερε πως πρόκειται για έναν χώρο που θα παραπέμπει σε νησί καθώς είναι δίπλα στη θάλασσα και τόσο η διακόσμηση την οποία ανέλαβε η ομάδα του Φοίβου Σταυρίδη, αλλά και τα φυτά που θα υπάρχουν στον χώρο, θα κάνουν το όλο σκηνικό ακόμη πιο μαγικό.

.

 

 

Το μενού του SeaNatra θα αποτελείται από 18 πιάτα μεταξύ των οποίων, λαβράκι ταρτάρ, βοδινό καρπάτσιο με τρούφα, παρμεζάνα καθώς και μια δροσερή σαλάτα με αβοκάντο. Τα must to eat πιάτα ωστόσο που σίγουρα θα πρέπει να βάλεις στη λίστα σου, είναι το χοιρινό το οποίο θα συνοδεύεται με τεχνικές που θα έχουν πρωταγωνιστή το μήλο και για γλυκό το chocolate mousse creme, μια τριλογία σοκολάτας, σκέτος πειρασμός. Θα υπάρχουν και 3 vegan επιλογές για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

.

Τα υπέροχα φαγητά θα συνοδεύονται από προσεκτικά επιλεγμένα cocktails που θα δίνουν μια διαφορετική νότα στο γαστρονομικό αυτό ταξίδι. 

Το εστιατόριο θα το βρεις στη λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου/Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα. Το άνοιγμα του προγραμματίζεται μέσα Ιουλίου.

 

Κρατήσεις στο 24 322 593

Loader