Αphrodite’s snacks: H 40χρονη παράδοση των σάντουιτς της πρωτεύουσας

Αphrodite’s snacks: H 40χρονη παράδοση των σάντουιτς της πρωτεύουσας

“Ένα τούρμπο παρακαλώ”

Πόσες φορές δώσατε την απάντηση ως γνήσιοι λευκωσιατες ότι τα καλύτερα σάντουιτς της πόλης είναι της Αφροδίτης; Παιδάκια ακόμη από το σχολείο κάναμε "σκαπούλα" για να γευτούμε τα σάντουιτς της, μεγαλώνοντας ήταν η καλύτερη απάντηση στο "βρώμικο" του cheat day μας και μέχρι σήμερα λιγουρευόμαστε τα σάντουιτς της Αφροδίτης συχνά - πυκνά!

"Διπλό χαλούμι, διπλό ρόστο, παγωμένο αγγουράκι, εξτρα μαγιονέζα".. και η παραγωγή των σιελογόνων αδένων ξεφεύγει! 

"Ρε που να πάω να φάω σάντουιτς που εν να ρτω Λευκωσία;" Γελώντας πάντα η απάντησή μας ήταν "Στην Αφροδίτη ρε, που εν να πάεις!" 

Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση μετρά χρόνια. Μπορεί να εμφανίστηκε στη Λευκωσία  ως μαγαζί το 1993, αλλα ίσως αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι τα δύο αδέλφια που διευθύνουν το πολύχρονο επιτυχημένο σαντουιτσίδικο στην πρωτεύουσα, ξεκίνησε με ένα καραβάνι στις παραλίες της Αγίας Νάπας, στις αρχές του 1980! 

Εξαιτίας της εποχιακής δουλειάς, τα έσοδα αν και ήταν ικανοποιητικά κατά την περίοδο που δούλευαν, δεν ήταν επαρκή ολόχρονα. Έτσι η ομάδα μεταφέρθηκε με το food truck της στη Λευκωσία και για δέκα χρόνια εξυπηρετούσε το κοινό του από το καραβάνι. Μετακινούνταν αρκετά μέσα στην πόλη, κουράστηκαν αρκετά, αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Η καθημερινότητα τους ήταν “νομαδική” μέχρι που βρήκαν το μαγαζί τους που στεγάζει σήμερα το Aphrodite’s snacks και το αγόρασαν. 

Η επιχείρηση εξακολουθεί να είναι οικογενειακή αφού στο μαγαζί δουλεύουν ο κος Γιώργος, η γυναίκα του Μαρία, ο γαμπρός του, η αδερφή του και μία υπάλληλος.

Οι ίδιοι αναφέρουν ότι οι λόγοι της επιτυχίας τους αποτελούν η αγάπη τους για τη δουλειά, η καλή εξυπηρέτηση, αφού θυμούνται όλους τους πελάτες και οι καλές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν!  

Το μενού με τις επιλογές είναι τεράστιο και θα σας συστήναμε να δοκιμάσετε το turbo και το special..αν δεν τα έχετε δοκιμάσει ήδη! 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22776480 & 22774132 | Μετοχίου 34Δ, Λευκωσία

Δευτέρα -Παρασκευή  07:00-16:00 & Σάββατο 07:00-14:30

αφροδιτη

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

πηγή φωτογραφίας

Loader