Αυθεντική γαστρονομική εμπειρία στο Salt & Fire στον Άγιο Ιωάννη

Αυθεντική γαστρονομική εμπειρία στο Salt & Fire στον Άγιο Ιωάννη

Απόλαυση στο πιάτο με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα steak

Η ζωή είναι γεμάτη με εμπειρίες. Εμπειρίες που δημιουργούνται από τη συνάντηση ανθρώπων, μαζί με ένα ποτήρι κρασί, με καλό φαγητό και γέλιο με αγαπημένους ανθρώπους για παρέα.

Για το Salt & Fire, ο δρόμος προς μια ολιστική γαστρονομική εμπειρία ξεκινά από την προσωπική εξερεύνηση του Σεφ. Το Salt & Fire αντανακλά την αγνότητα των συστατικών και την αρχή κάτι καινούργιου.

Στο χώρο του Salt & Fire το οποίο βρίσκεται μόλις τριάντα λεπτά μακριά από την Λευκωσία, στο χωριό Άγιος Ιωάννης της Μαλούντας, και εξειδικεύεται στο υψηλής ποιότητας κρέας, που το ψήνουν σε επαγγελματική σχάρα κλειδώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλη τη γεύση και τη νοστιμιά του βοδινού, οι επισκέπτες καλούνται να εμβαθύνουν σε μια αυθεντική εμπειρία.

No photo description available.

Η ομάδα πίσω από το Salt & Fire πιστεύει σε μια συνεχή προσέγγιση εξέλιξης, όπου η δέσμευσή στην αριστεία είναι εμφανής σε κάθε πτυχή.

Κάθε πιάτο αποτελεί παράδειγμα της προσοχής στη λεπτομέρεια, ενώ η υπερπολυτελής φιλοξενία εξασφαλίζει μια προσωπική και προσαρμοσμένη γαστρονομική πανδαισία για όλους τους επισκέπτες.

No photo description available.

Μέσα από αυτόν τον συνδυασμό, το Salt & Fire στοχεύει να αναδείξει τις αισθήσεις με έναν απλό και γνήσιο τρόπο.

 

Loader