Αυτό είναι το καλύτερο κοκτέιλ μπαρ στον κόσμο

Αυτό είναι το καλύτερο κοκτέιλ μπαρ στον κόσμο

Από κλασικά κοκτέιλ μ’ ένα τουίστ υπογραφής, μέχρι “εκκεντρικά” δημιουργήματα τέχνης

Ένα από τα πολλά “διαμάντια” της Βαρκελώνης και ένας από τους κορυφαίους προορισμούς κοκτέιλ της Ευρώπης είναι το Sips, ένα μπαρ όπου κάθε ποτό είναι ένα masterclass στην τεχνική.

Το παγκοσμίου φήμης μπαρ, ανήκει σε δύο τιτάνες της παγκόσμιας σκηνής, τους Marc Alvarez και Simone Caporale και λειτουργεί από το 2009.

Δανειζόμενος από τη μακρόχρονη ιστορία της μοριακής γαστρονομίας της πόλης, ο χώρος εισάγει τη θεατρική επιστήμη σε όλες τις δημιουργίες του, γεγονός που τον οδήγησε στο Νο. 3 στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2022, παίρνοντας το Βραβείο του πιο “γρήγορου αναρριχητή” της λίστας, με αποκορύφωμα το 2023 να στεφθεί με την κορόνα της πρωτιάς. 

Το Sips αποτελεί ένα μέρος που ξεπερνά κάθε υψηλή προσδοκία, κάθε απαιτητικού πελάτη και κριτή. 

Το κοκτέιλ Primordial, για παράδειγμα, είναι  ένα μείγμα από 12χρονο σκωτσέζικο, Ruby Port και Pera Nashi, το οποίο σερβίρεται στους επισκέπτες σε ένα μεταλλικό εκμαγείο δύο χεριών, αντί για ένα ποτήρι.

 πριμορντιαλ

Από κλασικά κοκτέιλ μ’ ένα τουίστ υπογραφής, μέχρι “εκκεντρικά” δημιουργήματα τέχνης όπως το “Friday Kahlo”, αν βρεθείτε στην Βαρκελώνη, ετοιμαστείτε να βιώσετε εξωπραγματικές γευστικές εμπειρίες σε ένα φιλικό περιβάλλον με λογικό αντίτιμο.

νεγκρονιClassic Negroni, με πάγο που δε λιώνει 

Friday Kahlo

Signature cocktail από το μενού "Τέχνης": Friday Kahlo 

 

Πηγή φωτογραφιών

Loader