Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό εστιατόριο του City of Dreams Mediterranean

Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό εστιατόριο του City of Dreams Mediterranean

Η ατμόσφαιρα του χώρου συνθέτει μια πολυτελή ψυχαγωγική εμπειρία που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με μια διαχρονική αύρα

Το City of Dreams Mediterranean παρουσιάζει το Anaïs, το πρώτο γαλλικό Gastro Club της Κύπρου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του θερέτρου να απολαύσουν γαστρονομικές προτάσεις εμπνευσμένες από την Κυανή Ακτή και να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Το Anaïs αποτυπώνει την ουσία της γαλλικής γαστρονομίας και προσφέρει ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με ζωντανή μουσική, DJ sets και εντυπωσιακές χορευτικές παραστάσεις.

9

Χρησιμοποιώντας φρέσκα θαλασσινά, λαχταριστά λαχανικά, αρωματικά βότανα και εκλεκτά κρέατα, το εστιατόριο προσφέρει κλασικά γαλλικά πιάτα που συνοδεύονται από έξοχα φτιαγμένα κοκτέιλ που ικανοποιούν τον ουρανίσκο κάθε επισκέπτη.

Η ατμόσφαιρα του χώρου συνθέτει μια πολυτελή ψυχαγωγική εμπειρία που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με μια διαχρονική αύρα, καθιστώντας το Anaïs τον απόλυτο προορισμό για τους μπον βιβέρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Σεπτέμβριο, το Anaïs θα πραγματοποιεί Golden Soiree κάθε Σάββατο και Κυριακή μεταξύ 7.30μ.μ. και 8.30μ.μ., κατά τη διάρκεια των οποίων θα προσφέρει δωρεάν Prosecco στις γυναίκες.

7

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και Cyprus Casinos, κ. Grant Johnson, ανέφερε: «Όπως και με κάθε άλλη υπηρεσία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας, δέσμευσή μας αποτελεί η προσφορά γαστρονομικών και ψυχαγωγικών εμπειριών παγκόσμιας κλάσης σε όλα τα θέρετρά μας. Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε το City of Dreams Mediterranean ως τον κορυφαίο προορισμό ψυχαγωγίας στην ευρύτερη περιοχή, φιλοξενώντας διάσημους καλλιτέχνες, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες, διασκέδαση, ηρεμία και χαλάρωση».  

Loader