Bitter Drops: Ένα πολύ ψαγμένο mobile bar για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή σου

Bitter Drops: Ένα πολύ ψαγμένο mobile bar για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή σου

Αναζήτησε και online τα branded ready to drink μπουκάλια τους με 5 διαφορετικά υπέροχα cocktails που φέρουν την υπογραφή τους, δικής τους παραγωγής

Τα τελευταία χρόνια, η κατηγορία των cocktail έχει ξεπεράσει όλα όσα γνωρίζαμε τις προηγούμενες δεκαετίες όπου κάθε μαγαζί διέθετε μία συγκεκριμένη γκάμα αλκοολούχων ποτών, μπίρες και μερικά κλασικά cocktail. Σήμερα, ο τομέας cocktail έχει διευρυνθεί ιδιαίτερα και στην Κύπρο με τον κόσμο πλέον να είναι πιο απαιτητικός, να έχει αρχίσει να μαθαίνει, να εκπαιδεύεται και να απαιτεί πλέον να πιει ευφάνταστα και ποιοτικά cocktails.

Σε όλη αυτή τη νέα τάση που έχει διαμορφωθεί και φαίνεται πως έχει κερδίσει τη μερίδα του λέοντος, έχουν συμβάλει άνθρωποι του χώρου με εξειδικευμένη γνώση, σπουδή και εμπειρία. Η νέα γενιά των bartenders και των ανθρώπων της εστίασης ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών μας από τη μία και από την άλλη πλέον τα εστιατόρια επενδύουν στις ψαγμένες καρτέλες των signature cocktails τους. 

7

Μία νέα τάση που την βλέπουμε να επεκτείνεται επίσης τα τελευταία χρόνια και στην χώρα μας είναι τα mobile bars (μετακινούμενα μπαρ). Η αγάπη του κόσμου για την μείξη ποτών, γεύσεων και αρωμάτων δημιούργησε αυτή την ανάγκη. Έτσι, βλέπουμε πολλά, εξαιρετικά mobile bars που έρχονται στον χώρο μας, σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια, εταιρικά πάρτι και όχι μόνο για να προσφέρουν μοναδικά cocktails  με την δική τους υπογραφή. 

Bitter Drops στον χώρο σου 

Ένα πολύ ψαγμένο και γουστόζικο mobile bar που ανταποκρίνεται στις τάσεις της εποχής είναι και το Bitter Drops. Μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν την τέχνη της ανάμειξης ποτών, δημιουργώντας ποιοτικά cocktail με μοναδικές αναμείξεις προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Επιπλέον, πρόκειται για ένα σύγχρονο και συνειδητοποιημένο brand, που ακολουθεί τις εξελίξεις της εποχής εφαρμόζοντας την εξαιρετικά σημαντική zero waste φιλοσοφία στη δουλειά του. Tο Bitter Drops, με διάφορες τεχνικές, χρησιμοποιεί στο μέγιστο τις ύλες που χρησιμοποιεί για την παρασκευή των cocktail του, έτσι ώστε να μειώσει την σπατάλη και να δώσει επιπλέoν χαρακτήρα στη γεύση και την εμφάνιση του τελικού cocktail. 

7

Ένα μετακινούμενο μπαρ που μπορεί να έρθει όπου εσύ επιθυμείς για να σου φτιάξει τα αγαπημένα σου cocktail, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα και να επιλέξετε μαζί τις δικές σου αγαπημένες γεύσεις που θα έχουν τη δική σου μοναδική σφραγίδα ώστε να θυμούνται οι καλεσμένοι σου τον γάμο ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση διοργανώνεις. Σκέψου πόσο πολύ θα εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου με τα signature cocktails του Bitter Drops, είτε στο πάρτι γενεθλίων σου ή την επέτειο του γάμου σου είτε αν ακόμα θέλεις να διοργανώσεις ένα event για τους φίλους σου, την εταιρεία που εργάζεσαι ή σε οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση και φέρεις εκεί τους γκουρού των cocktails. Επί τόπου δροσερά cocktails με την σφραγίδα των Bitter Drops! Πέραν όμως των εξαιρετικών ποτών η Bitter Drops θα συμβάλει στην διαμόρφωση μίας ξεχωριστής ατμόσφαιρας στο event σου αφού τα μοναδικά cocktails τους θα αποτελέσουν το highlight της βραδιά που όλοι θα συζητάνε! 

7

Branded cocktails στο μπουκάλι

Πέραν του επαγγελματισμού, των γνώσεων και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης από τους bartenders της, η ομάδα των Bitter Drops ξεχωρίζει για κάτι πολύ ιδιαίτερο. Σου δίνει την δυνατότητα να γευτείς τα αποκλειστικά δικά τους cocktails τα οποία φτιάχνουν οι ίδιοι, φέρουν την ετικέτα, την υπογραφή τους και μπορείς επίσης να τα προμηθευτείς με online παραγγελίες από την ιστοσελίδα τους. 

Πρόκειται για πέντε διαφορετικές ετικέτες, όπως βλέπεις και στο βίντεο, με λατρεμένα cocktail που μπορείς να τα προμηθευτείς όποτε θέλεις online και να τα προσφέρεις στους καλεσμένους σου εκπλήσσοντάς τους. Τα πέντε ready to drink cocktails που σίγουρα θα θέλεις να βάλεις στο ψυγείο σου είναι το Old Fashioned, το Boulevardier, το Negroni, το Strawberry Negroni και το Clarified Margarita. Σύντομα, η Bitter Drops θα λανσάρει καινούργια cocktails σε νέα branded μπουκάλια που θα εντυπωσιάσουν! 

Η ομάδα του mobile bar Bitter Drops θα γιορτάσει μαζί σου στον χώρο σου τις πιο χαρούμενες σου στιγμές, όποιες κι αν είναι αυτές αλλά παράλληλα θα φροντίσει να ικανοποιήσει κάθε καλεσμένο αφού θα τον κερδίσει με την κομψότητα, το εκλεπτυσμένο service και τον επαγγελματισμό της. Αν σκέφτεσαι να γιορτάσεις μία ευτυχισμένη στιγμή, φρόντισε να έχεις μαζί σου τους καλύτερους για να τσουγκρίσεις τα ποτήρια σου με στιλ και περηφάνια για αυτό που τους προσφέρεις. 

Info

Μάθε περισσότερα για τον Bitter Drops στην ιστοσελίδα τους ΕΔΩ  / Facebook & Instagram 

Loader