Βρήκαμε τα πιο λαχταριστά burger που αξίζει να φας σήμερα

Βρήκαμε τα πιο λαχταριστά burger που αξίζει να φας σήμερα

Η παγκόσμια ημέρα burger είναι απλά η αφορμή - Συνδύασε τα με μπύρες υψηλής ποιότητας

Η Παγκόσμια Ημέρα Burger είναι μια ειδική περίσταση που γιορτάζεται παγκοσμίως από τους λάτρεις του είδους. Είναι μια ημέρα αφιερωμένη στην απόλαυση ενός από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φαγητά στον κόσμο. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να γιορτάσετε αυτήν την ημέρα στο Malthouse Beer n Food, τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του burger στον Πρωταρά;

Το Malthouse Beer n Food, που άνοιξε τις πόρτες του τον Μάιο του 2012, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φαγητού που συνδυάζει υψηλής ποιότητας μπύρες και νόστιμο φαγητό σε μια rock 'n' roll ατμόσφαιρα. Γνωστό για τη δέσμευσή του σε φρέσκα, χειροποίητα πιάτα, το Malthouse διασφαλίζει ότι κάθε burger παρασκευάζεται με αγάπη και με τα πιο φρέσκα υλικά από τοπικές πηγές.

 

Τί πρέπει να δοκιμάσετε:

Αυτές είναι μερικές κορυφαίες προτάσεις από το μενού του Malthouse που δεν πρέπει να χάσετε.

  1. Double truffle burger με δύο 100% βοδινά smash μπιφτέκια, μανιτάρια σωτέ και μαγιονέζα τρούφας, καραμελωμένα κρεμμύδια και φυσικά μπόλικο τυρί.
  2. Mac attack burger με μια γενναία δόση mac 'n' cheese πάνω από το μυθικό τους μπιφτέκι των 230 γραμμαρίων αλλά και τραγανό μπέικον.
  3. Pulled pork sandwich μια υπέροχη παραλλαγή με τρυφερό χοιρινό κρέας σιγομαγειρεμένο για 8 ώρες σε BBQ σως και γαρνιρισμένο με κολσλόου, να σερβίρεται σε lobster roll.

 

Κάθε burger σερβίρεται με χρυσαφένιες, τραγανές πατάτες τοπικής καλλιέργειας καθώς και την δική τους δροσερή σαλάτα κολσλόου, εξασφαλίζοντας ένα ικανοποιητικό γεύμα που γιορτάζει την ουσία ενός υπέροχου burger.

Συνοδέψτε το burger σας με μία από τις πολλές draught επιλογές (14 στον αριθμό!). Ο κατάλογος με τις craft και όχι μόνο μπύρες είναι εκτεταμένος και ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά, γι' αυτό και δεν θα τον βρείτε τυπωμένο. Περιλαμβάνει τοπικές αλλά και διεθνείς ετικέτες που ικανοποιούν κάθε γούστο. Είτε προτιμάτε μια ελαφριά, αναζωογονητική lager είτε μια πλούσια, σκούρα ale, εδώ θα βρείτε το τέλειο ταίρι για το burger σας.

Έξτρα tips για την απόλυτη εμπειρία Malthouse Beer n Food:

  • Εκτός μενού θα βρείτε κάποιες έξτρα επιλογές για να εμπλουτίσετε τα μπέργκερ σας, όπως το melting cheese waterfall που θα δείτε στο reel πιο πάνω. Απλά ρωτήστε τον σερβιτόρο σας.
  • Αν σας δυσκολεύει η επιλογή μπύρας, μπορείτε να δοκιμάσετε το "beer flight", το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε οποιεσδήποτε 4 μπύρες από τον τεράστιο draught πύργο τους σε μικρότερα ποτήρια που έρχονται σε ένα δίσκο ξύλινης κιθάρας για να τα δοκιμάσετε.
  • Αν το τραβάει η όρεξή σας, δοκιμάστε τα burger nachos είτε σαν πιάτο για να το μοιραστείτε με μεγάλη παρέα είτε σαν κυρίως με το ταίρι σας. Θα με θυμηθείτε.
  • Η μουσική στον χώρο προβάλλεται σε video clips στις τηλεοράσεις τους και θα σας βάλει εύκολα σε rock n roll vibe, ενώ αν επισκεφτείτε καθημερινή μπορεί να πετύχετε και κάποιο live acoustic duo να επενδύει μουσικά την βραδιά με ποπ, ροκ και γκρούβι ακούσματα.

 

Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Μπέργκερ στο Malthouse Beer n Food και κάντε την μια αξέχαστη ημέρα γεμάτη νόστιμο φαγητό, υπέροχη μπύρα και φανταστική παρέα.

 

πηγή κεντρικής φώτο

Loader