Ciacco: Απολαμβάνοντας το καλοκαίρι στον Πρωταρά με ιταλικές γεύσεις και μοναδικά κοκτέιλ!

Ciacco: Απολαμβάνοντας το καλοκαίρι στον Πρωταρά με ιταλικές γεύσεις και μοναδικά κοκτέιλ!

Στο hot spot του Πρωταρά, βρεθήκαμε και πάλι φέτος, όπου καθίσαμε αναπαυτικά στους καναπέδες και στα ψηλά του τραπέζια με τις μοντέρνες, floral μαξιλάρες και απολαύσαμε εξαιρετική ιταλική κουζίνα

Αν είσαι Λευκωσιάτης (και όχι μόνο), γνωρίζεις πολύ καλά – χρόνια τώρα – πως καλοκαίρι σημαίνει απολαυστικές στιγμές στον Πρωταρά. Σε αυτόν τον αυτονόητο συνειρμό, έχει προστεθεί από πέρσι και η επιλογή του εστιατορίου Ciacco, ως ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν γεύσεις αυθεντικής ιταλικής κουζίνας στην περιοχή! Μετά από την επιτυχημένη περασμένη σεζόν, το Ciacco μπήκε ήδη δυναμικά στο φετινό καλοκαίρι υποδεχόμενο τους λάτρεις του τρίπτυχου - πίτσα, πάστα και κοκτέιλ – στην exotic και instagrammable αυλή του.

7

Στο hot spot του Πρωταρά, βρεθήκαμε και πάλι φέτος, όπου καθίσαμε αναπαυτικά στους καναπέδες και στα ψηλά του τραπέζια με τις μοντέρνες, floral μαξιλάρες και απολαύσαμε εξαιρετική ιταλική κουζίνα. O κατάλογος φαγητού του Ciacco μας έβαλε σε δίλημμα για το τι να επιλέξουμε, ανάμεσα σε φρεσκοψημένες πίτσες όπως η κλασική Μαργαρίτα, η λαχταριστή Quatro formaggi, η πικάντικη Diavola, η εκλεπτυσμένη Figura Prosciutto, η δημιουργική Portobellini Florentine και οι καινούργιες εμπνεύσεις Goat Cheese Broccoli και Burrata Zuchini ψημένες στον κίτρινο ξυλόφουρνο.

7

Στο πεντανόστιμο μενού περιλαμβάνονται επίσης ιταλικά πιάτα ζυμαρικών όπως Spaghetti a la Carbonara, Linguine di gamberi, Rigate al ragu Bolognaise, Tagliatelle Ciacco, Rigate Arrabiatta καθώς και άλλες επιλογές που ικανοποιούν όλα τα γούστα.  

7

Ανακαλύψτε τον κόσμο των κοκτέιλ στο Ciacco!

Στο Ciacco όμως παράλληλα, μπορούμε να απολαύσουμε δροσιστικά και ευφάνταστα κοκτέιλ. Σε αυτό τον τομέα, το μαγαζί έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία και φέτος, προτείνοντας ψαγμένα signature κοκτέιλ, που επίσης σε βάζει σε πολλά – αλλά καλοδεχούμενα - διλήμματα. 

Το Ciacco διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ντιζαϊνάτα μπάρ του Πρωταρά, με ψάθινα φωτιστικά, χαμηλό φωτισμό και εξαιρετικά κοκτέιλ. Αυτή τη χρονιά, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε ένα από τα καινούργια Negroni του καταλόγου, το κλασικό και λατρεμένο, το bianco, το Rosa ή το Bergamotto. 

Παράλληλα, όμως, θα βρούμε τα φημισμένα και πολύ διαδεδομένα Spritz, ανάλαφρα και δροσιστικά που μπορείτε να τα συνδυάσετε και με το φαγητό σας. Μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα στο κλασικό Aperol Spritz, το Amaretto Spritz με χυμό λεμονιού, το εξωτικό Limoncino Spritz με αρώματα καρύδας και ανανά και τέλος το λατρεμένο μας Hugo. 

7

H επόμενη σειρά των signature κοκτέιλ του Ciacco φέρει την ονομασία «Divine Cocktails», τα θεϊκά δηλαδή κοκτέιλ, που είναι και τα τέσσερα εμπνευσμένα από την Κόλαση του Δάντη - το Inferno, που θα πει κόλαση, με βάση το Campari και σόδα κεράσι, το Paradiso με πρωταγωνιστή το ρούμι και σόδα ανανά, το Dante με τζιν και τέλος το Virgil, με κύριο συστατικό τη βότκα βανίλια. 

Επιπλέον, ο κατάλογος μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε και πιο κλασικά και αγαπημένα κοκτέιλ όπως τα Daiquiri, Paloma, Mojito, Old Fashioned, Pornstar Martini και Strawberry Margarita.  Στο μενού θα βρούμε και κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ.

Με φιλόξενο περιβάλλον, ποικιλία στον κατάλογο, και μοναδική ατμόσφαιρα, το Ciacco είναι δεδομένα το hot spot του καλοκαιριού στον Πρωταρά!

7

Πληροφορίες: 

Μέρες-ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 17:30-23:00 (κλείνει η κουζίνα, 01:00 κλείνει το μπαρ) και Κυριακή 15:00-23:00. 

Διέυθυνση: Λεωφόρος Πρωταρά 53, Πρωταράς, Κύπρος. 

Τηλ.: 23 040900 (το εστιατόριο λειτουργεί χωρίς κράτηση). Facebook: Ciacco

Instagram: Ciacco.Cy

 

Loader