Cuckoo Hospitality: Σας γνωρίζουμε την ομάδα πίσω από τα hotspots στο κέντρο της Λάρνακας

Cuckoo Hospitality: Σας γνωρίζουμε την ομάδα πίσω από τα hotspots στο κέντρο της Λάρνακας

Οι επιλογές που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης στην καρδιά της Λάρνακας

Η Avant Garde είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί με την επιτυχημένη ομάδα πίσω από τα πιο hot spots της Λάρνακας που έφεραν αέρα ανανέωσης στην νυκτερινή ζωή της πόλης.

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας και με μια ομάδα που πιστεύει στη δημιουργικότητα και την καινοτομία, αποφάσισαν να επενδύσουν σε τρία διαφορετικά καταστήματα, κάθε ένα με τη δική του πρωτοτυπία. Με το Cuckoo Rooftop, το Afterbite και το Rokoko, προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για όσους αναζητούν διασκέδαση και ψυχαγωγία.

1

Η Cuckoo Hospitality αναδεικνύεται ως μια νέα ομάδα επιχειρηματιών με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας. Η απόφασή τους να επενδύσουν στη Δημοτική Αγορά Λάρνακας, τον Δεκέμβριο του 2021, ξεκίνησε με διάφορες αναποδιές αφού αντιμετώπισαν σοβαρά θέματα με τον πρώτο εργολάβο, καθυστερώντας το έργο για περισσότερο από ένα χρόνο. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμπόδισε να πιστέψουν στο στόχο τους και να επιδιώξουν να κάνουν τη διαφορά για τη Λάρνακα. Με αποφασιστικότητα και αφοσίωση, τόλμησαν να μεταμορφώσουν τη Δημοτική Αγορά Λάρνακας σε έναν ολοήμερο κόμβο διασκέδασης στην καρδιά του κέντρου της πόλης.

Η Cuckoo Hospitality αποτελείται από μια ομάδα νέων επιχειρηματιών με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της εστίασης και media, γεμάτοι όρεξη, ενέργεια και κίνητρο για να δημιουργήσουν μοναδικές εμπειρίες για ολόκληρο το νησί. 2

Ποιοι όμως κρύβονται πίσω από την Cuckoo Hospitality;

Ο Αρτέμιος Μάλλας, από τη Λάρνακα, που ασχολείται πολλά χρόνια με τον κλάδο της φιλοξενίας. Από την εποχή του στο Ammos beach bar, και μετά στο SHARK Energy, διοργανώνοντας τις μεγαλύτερες μουσικές εκδηλώσεις του νησιού. Ο Αρτέμιος ανέκαθεν συμμετείχε στην παρουσίαση τουριστικών στρατηγικών για το Δήμο Λάρνακας.

O Ανδρέας Σταύρου, που έχει εμπλακεί ενεργά στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρνακας και είναι εταίρος στον όμιλο Invelopment Partners Ltd, μέσω του οποίου, έχει συμμετάσχει σε μεγάλες επιτυχίες στον κλάδο της φιλοξενίας (Lost + Found, Over the Counter κ.α.), των media (Digital Tree) και της τεχνολογίας (Covve, Stagedoor κ.α.).

Την ομάδα συμπληρώνει ο εκ Λεμεσού Ηλίας Χριστοφόρου, ένας πολύ-ταλαντούχος σεφ, με πολυετή εμπειρία σε μερικά από τα πιο διάσημα εστιατόρια με αστέρι Michelin του Λονδίνου, όπως το Goring, το Hide, Dinner by Heston + το Νο1 εστιατόριο στον κόσμο με 3 αστέρια Michelin, το Geranium, στη Κοπεγχάγη. 3

Τα brands της Cuckoo Hospitality:

Το Cuckoo Rooftop είναι ένα cocktail bar που αποτελεί δημιουργία της ομάδας, με σκοπό να προσφέρει μια φρέσκια, διασκεδαστική και διαφορετική εμπειρία έξοδου στη Λάρνακα. Με μοναδικές εκδηλώσεις και design εμπνευσμένο από το Μαϊάμι, προσφέρει κοκτέιλ εμπνευσμένα από την Καραϊβική και ξεχωριστές θεματικές βραδιές που ενθουσιάζουν τους επισκέπτες εβδομαδιαία. Η διαφορετικότητα και η μοναδικότητα αποτελούν το βασικό τους μότο.

Το Afterbite είναι ένα εστιατόριο δημιουργίας του Ηλία, εμπνευσμένο από τις ΗΠΑ αλλά γεννημένο στην Κύπρο. Προσφέρει νέες γεύσεις και φρέσκια προσέγγιση στο φαγητό ... ειδικά το Comfort Food. Με ένα μοναδικό instagrammable concept που περιλαμβάνει ένα πλασματικό pop-up σούπερ μάρκετ, το Afterbite σας ταξιδεύει στα κλασικά σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ.

Και τέλος το Rokoko είναι ένα ακόμη concept που γεννήθηκε στην Κύπρο και αποτελεί ίσως το πιο δημοφιλές Ιταλικό εστιατόριο της πρωτεύουσας. Με έναν ατμοσφαιρικό χώρο, προσφέρει casual, χαλαρή έξοδο για καλό ιταλικό φαγητό, πάντα με value for money.

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο εγχείρημα που στοχεύει στη σύνδεση του σύγχρονου με την ιστορία, δημιουργώντας μια νέα, φρέσκια και μοναδική εμπειρία εντός του ιστορικού κέντρου της Λάρνακας, σε ένα από τα πιο σημαντικά κτίρια της περιοχής, τη Δημοτική Αγορά.

Η κύρια προτεραιότητα της ομάδας είναι να προσφέρει επιλογές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επισκεπτών. Στόχος της ομάδας η δημιουργία μιας πολυδιάστατης εμπειρίας, προσφέροντας επιλογές όπως γρήγορο φαγητό, εκλεπτυσμένο δείπνο με κρασί και διασκέδαση, όλα με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του τόπου.

Με έναν συνδυασμό τόλμης και δημιουργικότητας, η ομάδα της Cuckoo Hospitality απέδειξε ότι οι προκλήσεις μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρίες για ανάπτυξη. Και ενώ το 2024 είναι η πρώτη τους χρονιά λειτουργίας, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τη Λάρνακα και όλο το νησί σε μια νέα εποχή διασκέδασης και ανανέωσης. 3

 

Loader