Δημοφιλές burger shop της πρωτεύουσας άνοιξε νέο κατάστημα

Δημοφιλές burger shop της πρωτεύουσας άνοιξε νέο κατάστημα

Ένα από τα πιο καλά μπεργκεράδικα της Λευκωσία επεκτάθηκε με ένα δεύτερο μαγαζί στην πόλη

To Street Sins έκανε την εμφάνισή του στον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας στα τέλη του 2021. Έκτοτε, ξεχώρισε για τα... αμαρτωλά του burger και όχι μόνο, αγαπήθηκε και τώρα άνοιξε ένα ακόμη μαγαζί την πόλη.

Το πρώτο μαγαζί Street Sins άνοιξε και λειτουργεί στο Καϊμακλί. Ένα χώρος μοντέρνος, σύγχρονος με πολύ καλά πιάτα όπου μπορείς να φας επί τόπου ή να πάρεις take away και delivery στο σπίτι. 

Το Street Sins φτιάχνει ίσως τα πιο ζουμερά και ποιοτικά black angus burgres της Λευκωσίας. Ξεχωρίζουν όμως και τα νόστιμα bao buns που σερβίρει και το γλυκό τα λαχταριστά churros.

Τώρα οι φίλοι του καλού μπέργκερ και όχι μόνο δεν θα χρειάζεται να έρχονται στο Καϊμακλί, στην άλλη άκρη της πόλης για να βρουν τα αγαπημένα τους μπέργκερ αφού πλέον υπάρχει και το δεύτερο κατάστημα της επιχείρησης στην πολυσύχναστη οδό της 25ης Μαρτίου στην Έγκωμη. 

Εκεί, θα βρεις πλέον το νέο κατάστημα του street sins έτοιμο να σε εξυπηρετήσει, σε μία από τις πιο ζωντανές περιοχές της πόλης με πολλούς φοιτητές και νεαρόκοσμο. 

Info

Τρίτη-Σάββατο 12.30-22.30, Κ 17.00-22.30, 25ης Μαρτίου, Έγκωμη, Λευκωσία. Τηλ: 22252529.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STREETSINS (@streetsinscy)

 

Loader