Το δημοφιλές Oniro by the sea ανοίγει ένα νέο εστιατόριο στην καρδιά της Πάφου

Το δημοφιλές Oniro by the sea ανοίγει ένα νέο εστιατόριο στην καρδιά της Πάφου

Το... Όνειρο συνεχίζεται από τα τέλη Νοεμβρίου θα συνεχίζεται σε ένα ιστορικό νεοκλασικό κτήριο της πόλης

H ομάδα ενός από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά στέκια της Κύπρου που βρίσκεται σε ένα από τα πιο instagrammable και μαγευτικά σημεία του νησιού, το Oniro by the sea υπογράφει την δημιουργία ενός νέου εστιατορίου στην καρδιά της Πάφου που... θα συνεχίσει το όνειρο και τους χειμώνες και ονομάζεται Όναρ, που στα αρχαία ελληνικά θα πει όνειρο!

Αν είσαι από εκείνους που κάθε καλοκαίρι θέλεις να επισκεφτείς έστω και μία φορά το αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι στην Πέγεια της Πάφου-αν δεν είσαι Παφίτης-που δεν είναι άλλο από το Oniro by the sea, μάθε πως απέκτησε αδελφάκι και θα ζεις την αύρα του και τους χειμώνες. 

Το Oniro by the sea πρόσφατα μας αποχαιρέτησε, όπως κάθε χρόνο και έδωσε ραντεβού τον ερχόμενο Απρίλιο ως είθισται κάθε χρόνο για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν. Αυτό το διάστημα, η σπουδαία ομάδα του δημοφιλούς μαγαζιού της Πέγειας, εργάζεται πυρετωδώς για το άνοιγμα του νέου της εστιατορίου που θα λέγεται Όναρ, στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό νεοκλασικό κτήριο στην περιοχή της παλιάς αγοράς και κουβαλάει την πείρα 14 ετών μίας επιτυχημένης πορείας των ανθρώπων του Oniro by the sea. 

To Όναρα θα σερβίρει εκμοντερνισμένες παραδοσιακές συνταγές από την κυπριακή και ελληνική κουζίνα μέσα από ένα μενού όχι περισσότερων από 25 γευστικών επιλογών που θα προσφέρει to share πιάτα με έμφαση επίσης στα ελληνικά και κυπριακά κρασιά, με έμφαση στις γηγενείς ποικιλίες και τα μικρά οινοποιεία της Κύπρου. 

9

Ο νέος χώρος φιλοδοξεί στο μέλλον να παρουσιάζει και live μουσική ενώ στις αρχές θα μας χαλαρώνει με ιδιαίτερα και επιλεγμένα μουσικά ακούσματα. 

Το Όναρα που βρίσκεται στην περιοχή της παλιάς αγοράς της Πάφου στη γωνία Μακαρίου και Αγίου Κενδέα αναμένεται να ανοίξει επίσημα τις πόρτες του στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου και ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε. 

Photo by Julian Wallner on Unsplash

 

Loader