Δύο καταξιωμένες ομάδες στον χώρο της κυπριακής φιλοξενίας και γαστρονομίας ενώνονται για λίγο

Δύο καταξιωμένες ομάδες στον χώρο της κυπριακής φιλοξενίας και γαστρονομίας ενώνονται για λίγο

Υπόσχονται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία

Το Anemi Hotel and Suites στην καρδιά της Κάτω Πάφου και το Salt & Fire από τον Άγιο Ιωάννη στη Λευκωσία, δύο καταξιωμένες ομάδες στο χώρο της φιλοξενίας και γαστρονομίας, ενώνονται για μια δυναμική συνεργασία που υπόσχεται να σαγηνεύσει τις αισθήσεις των γευσιγνωστών.

Αυτό που δίνει γεύση στη ζωή είναι οι ξεχωριστές και αξέχαστες στιγμές και αυτά τα δύο brands μοιράζονται το πάθος για τη δημιουργία στιγμών που διαρκούν.

Το Σαββατοκύριακο 04 και 05 Νοεμβρίου το ανανεωμένο Anemi Hotel and Suites, σε συνεργασία με το βραβευμένο Salt & Fire, προχωρούν σε μια αποκλειστική διήμερη γαστρονομική απόδραση.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα νόστιμο δείπνο ή μεσημεριανό γεύμα που θα ετοιμαστεί από τον εξειδικευμένο σεφ του Salt & Fire και να δοκιμάσουν, στη βεράντα Kipos του Anemi Hotel and Suites, τα διάσημα πιάτα "Classics" του εστιατορίου που έκαναν αίσθηση στην πρωτεύουσα.  Για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν τη γαστρονομική τους εμπειρία, το Anemi Hotel and Suites προσφέρει ένα πολύ φιλόξενο πακέτο διαμονής σε ειδική προσφορά για τις Executive Suites τους.

Το Salt & Fire, από το γαλήνιο χωριό του Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία, επισκέπτεται τον επαρχιακό νομό Πάφου για πρώτη φορά και προσκαλεί τους επισκέπτες να εμβαθύνουν σε μια ακόμη γαστρονομική μυσταγωγία. Βασισμένο στο όραμα ενός σεφ και το πάθος για υψηλής ποιότητας πρώτων υλών, το βραβευμένο εστιατόριο, γνωστό για την απαιτητική προσοχή στη λεπτομέρεια σε προσκαλεί για μια εμπειρία φιλοξενίας που δεν έχει αντίπαλο.

Αυτή η ξεχωριστή συνεργασία στον χώρο της φιλοξενίας στοχεύει να αναβαθμίσει τις αισθήσεις των επισκεπτών με μια αναζωογονητική και γνήσια προσέγγιση στη ψητή γαστρονομία. Είτε αναζητάτε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας, είτε έναν τρόπο απόδρασης από την καθημερινότητα, το Anemi Hotel and Suites και το Salt & Fire σας προσκαλούν να τους συντροφεύσετε σε μια αξέχαστη γαστρονομική απόδραση, να αφεθείτε σε μια πολυτελή διαμονή και να δημιουργήσετε στιγμές που έχουν πραγματική αξία.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες κρατήσεων, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://saltandfire.co/en/events/47-salt-fire-x-anemi-hotel-suites/

Επικοινωνία:

Ξενοδοχείο και Σουίτες Anemi, [email protected], +357 26945666

Salt & Fire, [email protected], +357 22 435323

9

 

Loader