Έλληνας σεφ με αστέρι Michelin έρχεται στο “The Polo Bar Restaurant”

Έλληνας σεφ με αστέρι Michelin έρχεται στο “The Polo Bar Restaurant”

Ένας από τους πιο επιδραστικούς σεφ στην Ελλάδα για το 2023 φέρνει την υψηλή μαγειρική τέχνη του στο νησί

Το “The Polo Bar Restaurant” και το “Alasia Boutique Hotel”καλωσορίζουν τον νέο Consultant Executive Chef τους, τον πολυβραβευμένο Ελλαδίτη σεφ Παύλο Κυριάκη.

Ο Παύλος Κυριάκης κατέχει στο “οπλοστάσιό" του αστέρι Michelin, 8 Χρυσούς Σκούφους από το Αθηνόραμα και την 1η θέση για το 2023 στη λίστα του FNL με τους 100 πιο επιδραστικούς σεφ της Ελλάδας.

 Ο ίδιος έχει εμπειρία σε κουζίνες από διάφορες γωνιές του πλανήτη, ενώ έχει δουλέψει πλάι σε συναδέλφους του με κορυφαίες διακρίσεις. Ξεκίνησε με Γάλλους δασκάλους όπως τον Herve Pronzato και τον Arnaud Bignon, κοντά στον οποίο και στη σπουδαία Σπονδή έμεινε 6 χρόνια. Ακολούθησαν οι 3άστεροι όπως ο Pierre Gagnaire, ο Guy Savoy, το Le Cinq και Le Pré Catelan στο Παρίσι, το Azurmendi στο Bilbao, 12ο παγκοσμίως, το Βenu στο San Fransisco, το Flocons de Sel, αλλά και το Enoteca Pinchiorri στην Φλωρεντία, με την “καλύτερη κάβα στον κόσμο”.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα πιάτα της υψηλής μαγειρικής του τέχνης. 

παυλος

Πηγή κειμένου

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader