Ένα από τα πιο δημοφιλή brunch spot στο χωριό επιστρέφει

Ένα από τα πιο δημοφιλή brunch spot στο χωριό επιστρέφει

Ένας χώρος που σε φιλοξενεί κυριολεκτικά στο σπιτικό του με μοναδικά πιάτα με αρώματα της υπαίθρου

Έπειτα από μια μικρή ανάπαυλα μερικών εβδομάδων ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια για νόστιμο brunch στο χωριό επιστρέφει έτοιμο να μας υποδεχτεί ξανά στην φιλόξενη βεράντα του.

Πριν από μερικά χρόνια μάθαμε πως σε ένα μικρό χωριουδάκι της επαρχίας Πάφου, την Καλλέπεια, μάνα και κόρη, οι κυρίες Κίκα και Μάρλεν άνοιξαν τον κήπο, την αυλή και την βεράντα του σπιτιού του φτιάχνοντας ένα χώρο για κυπριακό brunch με διεθνή όμως χαρακτήρα. 

Οι δύο υπέροχες κυρίες έγιναν οι δικοί μας άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια αφού δημιουργού ένα από τα σπουδαιότερα brunch της Κύπρου με φρέσκα, βιολογικά προϊόντα τα οποία προμηθεύονται τόσο από την αυλή τους όσο και από ντόπιους παραγωγούς. 

Το Kika's Garden homemade food & produce επιστρέφει λοιπόν ξανά για να μας σερβίρει τα φρεσκοζυμωμένα ψωμιά της κυρίας Κίκας, τις υπέροχες σπιτικές μαρμελάδες που φτάνουν σε βαζάκια στο τραπέζι μαζί με φρέσκια αναρή, χαρουπόμελο, φρεσκοστυμένο χυμό πορτοκάλι και την εντυπωσιακή τηγανιά με φρέσκα αβγά, μανιτάρια και ντομάτα. 

Στις 10 Φεβρουαρίου το αγαπημένο μας στέκι στην Καλλέπεια επιστρέφει και είμαστε χαρούμενοι που θα κλείσουμε ξανά τραπέζι για να δούμε τις αγαπημένες φίλες, τις κυρίες Κίκα και Μάρλεν για να δοκιμάσουμε τα καλούδια τους. 

 

Loader