Ένα απόλυτα instagrammable cafe ανοίγει σύντομα στην καρδιά της Λευκωσίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα απόλυτα instagrammable cafe ανοίγει σύντομα στην καρδιά της Λευκωσίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένας νέος χώρος με αέρα Λονδίνου, λουλλουδάτη ατμόσφαιρα σε αποχρώσεις του ροζ με ινσταγκραμικά brunch πιάτα και κοκτέιλ

Με αέρα Λονδίνου και λουλλουδάτη διάθεση προσγειώθηκε ένας νέος χώρος στην καρδιά της πρωτεύουσας που αναμένεται να ανοίξει τις επόμενες ημέρες και σίγουρα θα συζητηθεί.

Περνώντας από την πολυσύχναστη λεωφόρο Λεμεσού και σταματώντας στα φανάρια της Αρμενίας δεν γίνεται να μην έχεις αντιληφθεί ένα νέο χώρο, σε έντονες αποχρώσεις του ροζ με μία τεράστια, λουλλουδάτη καρδιά να κλέβει τις εντυπώσεις στον εξωτερικό του χώρο. 

7

Πρόκειται, αναμφίβολα για το πλέον instagrammable spot που προσγειώνεται στην πρωτεύουσα και σίγουρα θα αναστατώσει τους απανταχού instagrammers το επόμενο διάστημα. Η νέα άφιξη της πρωτεύουσας ονομάζεται Loca Cafe και στεγάζεται σε ένα πολύ γνωστό μας χώρο στη λεωφόρο Λεμεσού αφού εκεί για πολλά χρόνια συναντούσαμε τον δημοφιλή παιχνιδότοπο-καφέ Teafanny. 

7

Το Loca Cafe αναμένεται να ανοίξει επίσημα τις πόρτες τους στις 10 Μαΐου και η Avant Garde επισκέφτηκε τον χώρο λίγες μόλις μέρες ξεκινήσει την λειτουργία του. Πρόκειται για ένα κόνσεπτ που ακολουθεί τις προδιαγραφές ανάλογων μαγαζιών του εξωτερικού, με λουλλουδάτη, ατμόσφαιρα, έντονες αποχρώσεις του ροζ, με απόλυτα ινσταγκραμικές γωνιές που φιλοδοξεί να γίνει σύντομα talk of the town. 

7

O χώρος διαθέτει τραπεζάκια τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό του χώρο, με αναπαυτικές σε σκούρο ροζ χρώμα καρέκλες και καναπέδες ενώ ψηλά stool πολυθρόνες βρίσκονται κατά μήκος του γουστόζικου μπαρ του μαγαζιού. Γενικότερα το καφέ παρουσιάζει χαρακτηριστικά από τα '60s με μοντέρνες πινελιές.

7

Στόχος της ιδιοκτησίας είναι το Loca Cafe να είναι ένας all day χώρος που αρχικά θα σερβίρει εξαιρετικής ποιότητας ιταλικό καφέ που πρώτη φορά δοκιμάζουμε στην Κύπρο ενώ δυνατό του σημείο θα είναι τα brunch πιάτα και γλυκά του που θα σερβίρονται καθημερινά. To brunch δεν θα είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει αλλά αρκετά πιάτα του θα έχουν στοιχεία και ενός κανονικού γεύματος.

7

7

Παράλληλα, το μπαρ θα σερβίρει μία σειρά από pink και άλλα signature cocktails που θα ακολουθούν την φιλοσοφία του χώρου ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρεται lunch και dinner. Στο εσωτερικό του νέο μαγαζιού θα δεις πιάνο για μουσικές βραδιές που θα διοργανώνονται ενώ σίγουρα η κούνια στο εσωτερικό και η εξωτερική λουλλουδάτη καρδιά θα γίνουν το νέο viral του κυπριακού instagram.  

7

9

7

Το μενού του Loca Cafe υπογράφει και επιμελείται ο γνωστός σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου, consultant chef του νέου εστιατορίου της Λευκωσίας.

Το νέο instagrammable spot της πρωτεύουσας φέρνει μία άλλη αισθητική στην πόλη και μία νέα επιλογή για καφέ, brunch και ποτό στο κέντρο της πόλης. 

7

Loader