Ένα εντυπωσιακό open air lounge bar ανοίγει επίσημα σήμερα στη Λευκωσία

Ένα εντυπωσιακό open air lounge bar ανοίγει επίσημα σήμερα στη Λευκωσία

Ένας ντιζαϊνάτος, καλοκαιρινός νέος χώρος για όμορφα, δροσερά βράδια στην πρωτεύουσα

Αγαπάμε τους νέους χώρους ειδικά όταν αυτοί έχουν το background ενός δημοφιλούς χώρους της Λευκωσίας, του Cafe Mercedes. Σήμερα, το Sky Lounge, η νέα άφιξη της πόλης έχει επίσημο opening και θα λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα του φημισμένου Cafe Mercedes.

To Sky Lounge αναμένεται πως θα γίνει πολύ σύντομα talk of the town και το νέο καλοκαιρινό hot spot της Λευκωσίας. Η πρωτεύουσα χρειάζεται τέτοιους χώρους την καλοκαιρινή σεζόν και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένα τέτοιο lounge bar restaurant φέρνει μία τέτοια καλοκαιρινή πρόταση στην πόλη. 

7

Ο νέος χώρος που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του Cafe Mercedes βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο κτήριο της ΠΑΣΥΔΥ στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη. Ένας open air χώρος, με μίνιμαλ διακόσμηση, με το λευκό να κυριαρχεί, με πινελιές χρωμάτων, λευκά πανιά που δίνουν μία πιο καλοκαιρινή αίσθηση ενώ το βράδυ οι κρυφοί και χαμηλοί φωτισμοί θα προσδίδουν μία άλλη αισθητική, πιο ρομαντική στο lounge bar. Δυνατό του στοιχείο η θέα του ηλιοβασιλέματος αργά το απόγευμα ενώ από τις 19:00 μπορείς να βρεθεί εκεί για φαγητό και ποτό ή μόνο για ένα ευφάνταστο κοκτέιλ από την ποικιλία που πρσφέρει το μπαρ. Το μενού του φαγητού χαρακτηρίζεται ως cosmopolitan flavour με επιρροές από διάφορες αγαπημένες μας κουζίνες. 

7

Το Sky Lounge έχει επίσημα εγκαίνια απόψε με guest DJ τον Ελλαδίτη Giannis Lachanos, ο οποίος θα βρεθεί πίσω από τα decks ειδικά για το event ενώ κάθε βράδυ διάφοροι djs θα μας ταξιδεύουν με τις μουσικές τους. Ένας ανοιχτός χώρος, με χαλαρή ατμόσφαιρα και μουσική για καλό φαγητό, ποτό με καλή παρέα τα βράδια του καλοκαιριού στη Λευκωσία με την εγγύηση του Cafe Mercedes. Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για ένα χώρο με δυνατή μουσική αλλά για ένα καθαρόαιμο lounge bar με καλή μουσική για όμορφα και χαλαρά βράδια στην πόλη.  

Info

Δευτέρα-Πέμπτη 19.00-01.00, Παρασκευή-Σάββατο 19.00-02.00, Δημοσθένη Σεβέρη 3, κτήριο ΠΑΣΥΔΥ, Λευκωσία. Τηλ. 99555156. 

 

Loader