Ένα γνωστό μπεργκεράδικο της Πάφου αλλάζει όνομα και μας ξανασυστήνεται

Ένα γνωστό μπεργκεράδικο της Πάφου αλλάζει όνομα και μας ξανασυστήνεται

Οι αλλαγές θα συμβούν σταδιακά, αλλά το εστιατόριο θα συνεχίσει να παρέχει τα ίδια νόστιμα, υψηλής ποιότητας μπιφτέκια

Το BUR-GER, το δημοφιλές εστιατόριο Burger, είναι ενθουσιασμένο που ανακοινώνει τη μετονομασία του σε Greg's Burgers. Το rebranding αντιπροσωπεύει τη δέσμευση του εστιατορίου να εξελίξει και να βελτιώσει το προϊόν του για να προσφέρει μια ακόμα καλύτερη γευστική εμπειρία στους πελάτες του.

Μαζί με το rebranding, το εστιατόριο ενσωματώνει το δευτερεύον εμπορικό σήμα, YOLO, στο όνομα Greg's Burgers για να προσφέρει μια ευρύτερη ποικιλία επιλογών μενού, συμπεριλαμβανομένων φυτικών μπιφτεκιών και νέων επιπλέον επιλογών. Οι αλλαγές θα συμβούν σταδιακά, αλλά το εστιατόριο θα συνεχίσει να παρέχει τα ίδια νόστιμα, υψηλής ποιότητας μπιφτέκια

και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που περιμένουν οι πελάτες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νέα κατεύθυνση του εστιατορίου μας και την ενσωμάτωση του YOLO στο εμπορικό σήμα "Greg's Burgers"», δήλωσε ο Γρηγόρης Παπαστυλιανού, ιδιοκτήτης των Greg's Burgers. Πιστεύουμε ότι οι διευρυμένες επιλογές μενού θα προσφέρουν κάτι για όλους και ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουν οι πελάτες μας».

Το rebranding και η ενσωμάτωση του YOLO στο εμπορικό σήμα Greg's Burgers θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες. Το εστιατόριο θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου και οι πελάτες μπορούν να περιμένουν να δουν σταδιακές αλλαγές στην εμφάνιση και την αίσθηση του εστιατορίου.

"Εκτιμούμε τη συνεχή υποστήριξη των πελατών μας κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης", πρόσθεσε ο Greg. "Είμαστε σίγουροι ότι η φρέσκια και συναρπαστική νέα εμφάνιση των Greg's Burgers, μαζί με τις διευρυμένες επιλογές μενού, θα αξίζουν την αναμονή."

Σχετικά με το Greg's Burgers: Το Greg's Burgers είναι ένα δημοφιλές εστιατόριο burger γνωστό για τα νόστιμα, υψηλής ποιότητας μπιφτέκια και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Το εστιατόριο δεσμεύεται να εξελίξει και να βελτιώσει την εγκατάστασή του για να προσφέρει μια ακόμα καλύτερη γευστική εμπειρία στους θαμώνες του. 

Loader