Ένα ιαπωνικό fusion εστιατόριο με μεξικανικές επιρροές είναι η νέα άφιξη της Λεμεσού

Ένα ιαπωνικό fusion εστιατόριο με μεξικανικές επιρροές είναι η νέα άφιξη της Λεμεσού

Μία καινούργια γαστρονομική πρόταση προσγειώνεται σύντομα στην περιοχή του μεσαιωνικού κάστρου της πόλης

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η νέα άφιξη που μας έρχεται από την Λεμεσού και παίρνει θέση στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Μία νέα, πρωτότυπη γαστρονομική πρόταση θα κάνει πολύ σύντομα την εμφάνισή της στην πόλη της Λεμεσού. Πρόκειται για ένα ιδιότυπο κράμα κουλτούρων και πολιτισμών αφού θα συνδυάζει την ιαπωνική fusion κουζίνα με στοιχεία από την πληθωρική μεξικανική γαστρονομία. 

1

Το νέο εστιατόριο της πόλης ονομάζεται Kaji Japanese Fusion Bar Grill, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιαπωνική ψησταριά robata αφού τα μισά πιάτα του μενού θα ψήνονται στη φωτιά ενώ τα υπόλοιπα θα υπηρετούν την φιλοσοφία της ωμής κουζίνας με πιάτα όπως ceviche, carpaccio, tartar κ.α. Τα πιάτα του μαγαζιού συμπτύσσονται σε ένα μικρό μενού 20 πιάτων, με δέκα δέκα πιάτα στο grill και άλλα δέκα ωμά. 

9

Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην δημιουργία του χώρου ο οποίος θα διαθέτει ένα εντυπωσιακό εξωτερικό μπαρ για κοκτέιλ και άλλα made in Japan αλκοολούχα ποτά σε μία ατμοσφαιρική αυλή ενώ από το μαγαζί δεν θα λείπουν καθημερινά καλεσμένοι Djs για μουσικές επιλογές σε ήχους lounge, afro house και ethnic house.

9

Το μενού του Kaji υπογράφει ο επιτυχημένος Ελλαδίτης σεφ Γιάννης Ζαχαρόπουλος, ενώ το cocktail menu επιμελήθηκε από τον επίσης Ελλαδίτη Τίτο Καρυπίδη. 

9

Info

Δευτέρα-Κυριακή 12:00-23:00, Τσανακαλέ 16, Περιοχή Μεσαιωνικού Κάστρου, Λεμεσός. Τηλ: 25351919. 

9

Loader