Ένα καθαρόαιμο cocktail bar ανοίγει σύντομα στην καρδιά της Λευκωσίας

Ένα καθαρόαιμο cocktail bar ανοίγει σύντομα στην καρδιά της Λευκωσίας

Ένας ντιζαϊνάτος χώρος με μεγάλη μπάρα, τραπεζάκια έξω, γνωστούς djs και ψαγμένα cocktails

Μία νέα, ενδιαφέρουσα άφιξη έρχεται πολύ σύντομα στην καρδιά της πρωτεύουσας ιδιανική για έξοδο για ποτό, τσιμπήματα από platters, ντιζαϊνάτη ατμόσφαιρα και ένα δυνατό μενού από cocktail.

Ένα νέο cocktail bar έρχεται πολύ σύντομα στην καρδιά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Ζήνας Κάνθερ, δίπλα από τον κινηματογράφο Ζήνα Πάλας. Ένα γωνιακό μαγαζί που φιλοδοξεί να γίνει το νέο talk of the town μπαράκι της πόλης. Το όνομα του μπαρ είναι Theory Cocktail Bar και μόνο από αυτό αντιλαμβανόμαστε την έμφαση που δίνει στο μενού του. 

Το καινούργιο μπαρ θα διαθέτει ένα μενού που θα περιλμβάνει 14 cocktail εκ των οποίων τα 9 θα φέρουν την αποκλειστική υπογραφή του μαγαζιού. Τα υπόλοιπα θα είναι ενδιαφέρουσες επιλογές από spritz ενώ το ποτό σου θα μπορείς να το συνοδεύσεις με platters τυριών, αλλαντικών και φρούτων. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theory Bar (@theorybar.cy)

Πρόκειται για ένα αρκετά ψαγμένο χώρο όσον αφορά το ντιζάιν του. Θα διαθέτει ένα μεγάλο μπάρ 4 μέτρων πλάτος με άσπρο γρανίτη και μαύρες λεπτομέρειες. Ο χώρος είναι προσεγμένος με μαύρο και γκρίζο χρώμα ενώ κάποιες χρυσές αποχρώσεις θα δίνουν μία άλλη αίσθηση στο μαγαζί. 

Οι γνωστοί Djs Englezos και Dinos Constantinou πέρα του ότι είναι και συναίτεροι στο μαγαζί θα βρίσκονται στα decks από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή βράδυ. 

Το νέο μπαρ της Λευκωσίας αναμένεται να ανοίξει στα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον μας τόσο για after work drinks αφού θα ανοίγει καθημερινά (εκτός Δευτέρα κλειστό) στις 17:00 αλλά και τα βράδια που θα παραμένει ανοικτό μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα. 

Κεντρική φωτογραφία: Stanislav Ivanitskiy on Unsplash

Loader